Scrat 2021
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Scrat 2021
Baccatum jsou zpravidla velké keře, uvidíš sám.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Kontaktovat uživatele:
Ten Peter Penis Red tedy nic moc, ale pokud to máš jen na to že vypěstuješ - Červeného č ....a, a budeš s ním děsit okolí, tak proč ne, za tu srandu to stojí.
Letos jsem jej měl a i tvarově bylo hodně plodů tvarově správných, ale jako paprika nic moc chuťově. Tak aby jsi potom nebyl zklamaný, osobně bych raději přidal místo toho nějakou Aji-nu.
Spoiler!
Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.

Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
Já se nechám rád poučit z cizích zkušeností, ale když jsem dostal stejnou radu od Bonebreakers a ještě jsem za semínka zaplatil, tak hádej, jak to dopado.Bonebreakers píše: ↑23 led 2021 20:47Ten Peter Penis Red tedy nic moc, ale pokud to máš jen na to že vypěstuješ - Červeného č ....a, a budeš s ním děsit okolí, tak proč ne, za tu srandu to stojí.Spoiler!Letos jsem jej měl a i tvarově bylo hodně plodů tvarově správných, ale jako paprika nic moc chuťově. Tak aby jsi potom nebyl zklamaný, osobně bych raději přidal místo toho nějakou Aji-nu.
No už vyklíčilo a není nad vlastní zkušenost, třeba když potvrdí nějakou radu, ale já si to většinou musím zažít sám.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
Já ho letos měl a ani jedna se svému názvu nepodobala, takže proto pokus číslo dvě když už semínka mám. Nicméně souhlasím, chuťově nijak nevyčnívala... i tak ale uplatnění našla.Bonebreakers píše: ↑23 led 2021 20:47Ten Peter Penis Red tedy nic moc, ale pokud to máš jen na to že vypěstuješ - Červeného č ....a, a budeš s ním děsit okolí, tak proč ne, za tu srandu to stojí.
Letos jsem jej měl a i tvarově bylo hodně plodů tvarově správných, ale jako paprika nic moc chuťově. Tak aby jsi potom nebyl zklamaný, osobně bych raději přidal místo toho nějakou Aji-nu.
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Kontaktovat uživatele:
Ty Baccata ani tím, že jim dáš menší kvetinac o tolik zase moc nezmenšíš
Tohle Fantasy Orange je v cca.14 litrech země a ještě občas dost prostříháváno.
Spoiler!
Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone

-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
Na zmenšení to chce tak 0,5l a stříhat a stříhat a stříhatBonebreakers píše: ↑23 led 2021 22:43Ty Baccata ani tím, že jim dáš menší kvetinac o tolik zase moc nezmenšíšSpoiler!Tohle Fantasy Orange je v cca.14 litrech země a ještě občas dost prostříháváno.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.