Ať to roste

Díky!
Díky. Vidíš, touhle optikou mě nenapadlo se na to podívat... možná to byly tedy holky
No, tak ne. Stejný případ jako prve, asi špatné osivo. Zkoušel jsem celkem 4 semínka (ve dvou výsevech po dvou), z obou várek vylezlo po jedné a obě skončily totožně. "Klička" - náznak lístků/rozdvojení - jenže ty se ale dále vůbec nevyvíjí, a i když stonek vypadá silně, tak "lístky" skomírají až uschnou.
Nemas fotku? Parkrat uz se mi to taky v minulosti stalo, ale to jsem pouzival svuj recyklovany substrat, ktery mohl byt prehnojeny, a nebo to bylo vysokou vlhkosti, takze vypadaly listky spise uhnivajici. Kazdopadne takto vyklicene seminka uz zavrhnu, protoze jim trva daleko dele, nez se z toho vyhrabou, a vice se mi vyplati zasadit seminka nove.Scrat píše: ↑16 úno 2021 11:08No, tak ne. Stejný případ jako prve, asi špatné osivo. Zkoušel jsem celkem 4 semínka (ve dvou výsevech po dvou), z obou várek vylezlo po jedné a obě skončily totožně. "Klička" - náznak lístků/rozdvojení - jenže ty se ale dále vůbec nevyvíjí, a i když stonek vypadá silně, tak "lístky" skomírají až uschnou.
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti