Zdravím

všechny, tak zřejmě poslední update a fotky letošního vlákna. Původně jsem nechtěl letos nic přezimovat kromě rocot (5ks), nakonec se mi zželelo dalších dvou kusů (Black Panther a Dorset Naga), plus mi zůstávají dva bonchi pokusy (Aji Charapita a Naganero). Vše je v zimní místnosti, pouze poslední rocoto Peruvian Red je v obýváku a čeká na dozrání jediných dvou plodů. Myslel jsem, že si je dám hezky ke štědrovečerní večeři hezky na brsál a řízky, bohužel to nestihnou, červenají se, ale je moc brzo. Takže nejspíš ani na silvestra k výborné televizní zábavě nic nebude

.
Dozrávající plody jsem částečně rozdal po známých a ze zbytku, jelikož se mi nechtělu už čekat na dozrání a chtěl jsem mít už letos klid, jsem vytvořil chilli rozvar s medem. Fotku nemám, páč jsem to během chvilky prachsprostě sežral. Hezky na vysoký kousky kravičky, a protože nemám ověřený zdroj masa, tak středně propečený. Jinak by to byl zase hezký krvák, jak jinak... k tomu cuketka na grilu, no mňamka.
... jinak chilli s medem doporučuji, papričky odsemenit, nakrájet, hodit do kastrólu, decko vody, 4-5 hodin táhnout pod pokličkou na mírným plameni, přihodit podle chuti hnědý cukr, před koncem lžičku dvě tři medu. Výborné k nějakému hezkému masíčku!!!
dozrávající Peruvian Red

dozrávající papričky...

... už neaktuální, zpracováno a snězeno
To je pro letošek vše, již měsíc postupně pracuji na playlistu pro příští rok, jsem nějak nad plán, nevím kde nastala chyba. A to mi ještě nakonec poslal zásilku lobo, díky Ti, plány jsou v troskách, bude toho hafo!!! "Co s tim budem robit?"
Život klade překážky, ale my chillenci si s tím poradíme, no ne? Tak palu zdar!