Zdravím, tak i já už konečně uzavřu toto vlákno, neboť nová sezóna 2019 již začala. Pro někoho dřív (jako u mně), pro někoho později, ale o tom už v novém vlákně, sem to nepatří. Nakonec oba plody Peruvian Red dozrály už ke štědrovečerní večeři, byli jsme na to tři, takže než jsem stihl začít fotit, nebylo už co, páč vše bylo sežráno. Byly fajnové, první rocota, co mi chutnala.
Ježíšek byl bohatý, vo tom žádná, naježil mi samé supr věci, mmj. lístek na Masters of Rock

. Nechápu, jak to ten chlapík zjistil, že bych ho chtěl!!! Ale dostal jsem i nějaké to překvapení od sestry a její rodiny, viz. foto. Originál sušené maso z Jihoafrické republiky, oliváč s chilli a také čaj. Tak jsem zvědav, ještě jsem z toho nic neotevřel, protože byla plná lednička ostatního a doteď se to všechno dojídá.
No a Silvestr byl také na pohodičku, měl jsem doma synka, takže jsme spolu o půlnoci bouchli "rychlý špunty" s příchutí broskve, mrkli na oblohu (po několika letech konečně nebyla mlha, takže byly vidět i ohňostroje) a šli do hajan.
Udělal jsem si aspoň trošku radosti a při chystání chlebíčků jsem vytvořil 3 stupně, nepálivé pro měkejše, náhodné pocestné a otce, který má dietu. Ty jsem teda nefotil. Varianta 2 byla s kolečkem Jalapeňo Maylon na zahřátí. U varianty 3 jsem se zamyslel a šáhl doprostřed regálu se steriláty, volba padla na Fatalii Red, Musím uznat, že chlebíček zahřála celkem slušně, to jako jo...
No a to je vlastně konec, jelikož je již 1. ledna 2019, je tedy čas to tady zabalit a rozbalit to jinde...
Tímto všem opožděně přeji mnoho úspěchů (nejen pěstitelských) v tomto roce a doufám, že to tady na fóru bude zase žít a samozřejmě se těším na další osobní setkání nejen se starými "xichty", ale i s nováčky!!!