, po čase zasejc malinkatý update vlákna. Vše co mělo po přenosu dovnitř nasazeno na plody postupně dozrává, bohužel se u některých vyskytli breberky, asi jsem je špatně odvšivil. Takže jsem musel otrhat plody a zlikvidovat Black Panther, pro jistotu bohužel i Dorset Nagu a Nagabrain Choco. Black Panther dal nakonec cca. 15 plodů standartní velikosti a dalších 10 mikroplodů, Dorsetka +-20 plodů, jen Nagabrain se potvrdil jako slušně plodící a dal dalších cca. 60 papriček. Chca nechca budu muset ještě minimálně jednou zavařovat. Nakonec mi to ale nedalo, a i když jsem si řekl, že letos nebudu zimovat, bylo mi jich líto a Dorsetku spolu s Pantherem zastříhl na pahýl, řádně vyčistil, ořezal kořeny a přesadil do 2L květináčů. Skončily v neobývané chladné místnosti na SV okně. Uvidíme, jestli to dají nebo ne.
, po čase zasejc malinkatý update vlákna. Vše co mělo po přenosu dovnitř nasazeno na plody postupně dozrává, bohužel se u některých vyskytli breberky, asi jsem je špatně odvšivil. Takže jsem musel otrhat plody a zlikvidovat Black Panther, pro jistotu bohužel i Dorset Nagu a Nagabrain Choco. Black Panther dal nakonec cca. 15 plodů standartní velikosti a dalších 10 mikroplodů, Dorsetka +-20 plodů, jen Nagabrain se potvrdil jako slušně plodící a dal dalších cca. 60 papriček. Chca nechca budu muset ještě minimálně jednou zavařovat. Nakonec mi to ale nedalo, a i když jsem si řekl, že letos nebudu zimovat, bylo mi jich líto a Dorsetku spolu s Pantherem zastříhl na pahýl, řádně vyčistil, ořezal kořeny a přesadil do 2L květináčů. Skončily v neobývané chladné místnosti na SV okně. Uvidíme, jestli to dají nebo ne.Fatalii Red a Pimenta Diomar stále jedou a tváří se spokojenně, jsou u syna v pokojíčku na JZ okně. I pokusné bonchi z Aji Charapity zatím žije a obrůstá, druhé bonchi z Naganera zatím stagnuje.
pokusné bonchi
Fatalii Red
poslední fotka čokoládového Nagabrainu
To je pro dnešek vše, už není moc co fotit. Člověk už teď hlavně spřádá plány na další sezónu, dělá playlist a shání poslední semínka
 .
 .

.
.

.
 .