Sezona čtvrtá - Jacopo.f. ........ (letos to už musí vyjít...)
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 697
- Obrázky: 0
Re: Sezona čtvrtá - Jacopo.f. ........ (letos to už musí vyjít...)
Ale jako todlecto se mi už až tak moc nelíbí. Přehnojené?? (Nehnojil jsem zatím, jen Vitality komplex jednou) Nedostatek něčeho??

- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
Jára Da Cimrman
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Jacopo.F.
- Stálý člen
Tak jsem prodělal klasickou pětidenní virózu a léčil to taky klasicky - chilli a česnek. Dozrály mi ty dva plody TSMR tak jsem je měl do čtyř jídel vždy s palicí česneku. Léčba zabrala. Ale tady bych si dovolil tak trochu nesouhlasit se rčením mého pradědečka, babiččina otce, který, jak mi babička pravila, prý říkával: "Co projde přes hubu, přes ř*ť jako když přestřelí." No, nevim, ale nemyslím si to. Ten horní konec trávicího traktu je nějaký odolnější zdá se mi. Pradědeček asi nejedl chilli.
- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
Jára Da Cimrman
- Jacopo.F.
- Stálý člen
Hm, tak nevim .......
jeden 7 POT primo mi shodil asi deset spodních listů. Zežloutly a upadly. Přesazoval jsem do finálu někdy kolem 20.5., a substrát jsem míchal, asi 2/3 substrátu s vermikompostem od Rašeliny Soběslav a 1/3 byl starý substrát z předloňska co jsme měl na balkoně v pytli, myslím, že jsem do něj tehdy dával nějaký granulovaný kravský hnůj. Ještě jsem to nehnojil. A dělá to jen jedna rostlina. Zatím jsem to nehnojil, jen asi dvakrát Vitality komplex do zálivky.
.

jeden 7 POT primo mi shodil asi deset spodních listů. Zežloutly a upadly. Přesazoval jsem do finálu někdy kolem 20.5., a substrát jsem míchal, asi 2/3 substrátu s vermikompostem od Rašeliny Soběslav a 1/3 byl starý substrát z předloňska co jsme měl na balkoně v pytli, myslím, že jsem do něj tehdy dával nějaký granulovaný kravský hnůj. Ještě jsem to nehnojil. A dělá to jen jedna rostlina. Zatím jsem to nehnojil, jen asi dvakrát Vitality komplex do zálivky.
.

-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
za mne: mám trochu výhodu že mám více kytek na jedné vodě, takže když mi jednou za několik dní jedna z nich shodí nějaký spodní list, beru to jako přirozené (speciálně v mých podmínkách, mám kytky hodně nahusto takže v dolním patře je dost tma).
Zatímco když mi to souběžně udělá víc kytek je to pro mne jasná známka toho že přesunují živiny do místa nedostatku a potřebují přikrmit.
10 listu na jedné kytce během krátké doby bych bral jako dosti zjevný příznak toho že je čas začít přikrmovat.
Zatímco když mi to souběžně udělá víc kytek je to pro mne jasná známka toho že přesunují živiny do místa nedostatku a potřebují přikrmit.
10 listu na jedné kytce během krátké doby bych bral jako dosti zjevný příznak toho že je čas začít přikrmovat.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"