Doufam, ze je rec o pralesu rostlin! ... no nechme to bejt ...Colostomizer píše:Přes ten můj prales stejně není nic vidětPedro píše:Nahatej chlap v noci s čelovkou vypadá hodně divně i PrazeColostomizer píše:Já lodžii zalévám pozdě večer až v hluboké noci s čelovkou ... vřele doporučuju, pěstitelství tím nabude úplně jiných rozměrů a sousedi od naproti mají aspoň divadlo k cigárku na balkóně

Nicmene ted v tom vedru chodim za rostlinama taky v noci s baterkou! A posedavam na dlazdicich v trenkach a triku ... s dvema stetci a lovim msice, kontroluju kvety (jak padaj svine) a pudu. Baterka obcas skonci v zubech, kdyz jsou treba obe pracky

Ne ze by ty kytky tu peci potrebovali ... jen me to docela bavi a aktualne je tam docela i prijemnejs nez uvnitr
dneska sem sledoval zdali nekomu dole na chodniku prijdou zablesky baterky na balkone divny ... ale nikde nezvedne ani hlavu

-- 08 srp 2015 02:57 --
To chce netkanou textilii pro vas oba - papriky a tebeMartinS píše:Ja upevnil na balkon netkanou textilii. Tak jsem zvedavej co s tim udela prvni vetsi vitr.
Jinak ja taky za tmy se chodim divat na papricky jestli nezlobej a svitim si diodou na mobilu
Docela jsem mel nutkani z bych se vyspal pod sirakem mezi nimi, ale nechci davat komarum krev zadara.