BlueSharkovo 2015
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: BlueSharkovo 2015
Já lodžii zalévám pozdě večer až v hluboké noci s čelovkou ... vřele doporučuju, pěstitelství tím nabude úplně jiných rozměrů a sousedi od naproti mají aspoň divadlo k cigárku na balkóně 

Tak já měl tři noční a hold jsem to opečovával jak jsem vstal. V ložnici spěj prckové tak jim tam nelezu na balkón.
-- 06 srp 2015 18:15 --
Tak já měl tři noční a hold jsem to opečovával jak jsem vstal. V ložnici spěj prckové tak jim tam nelezu na balkón.
-- 06 srp 2015 18:15 --
Nahatej chlap v noci s čelovkou vypadá hodně divně i PrazeColostomizer píše:Já lodžii zalévám pozdě večer až v hluboké noci s čelovkou ... vřele doporučuju, pěstitelství tím nabude úplně jiných rozměrů a sousedi od naproti mají aspoň divadlo k cigárku na balkóně

- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
chápu rozumím vzduch je dýchatelný a je klidColostomizer píše:Já lodžii zalévám pozdě večer až v hluboké noci s čelovkou ... vřele doporučuju, pěstitelství tím nabude úplně jiných rozměrů a sousedi od naproti mají aspoň divadlo k cigárku na balkóně
ale zároveň to ne všechny okolnosti dovolí
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Přes ten můj prales stejně není nic vidětPedro píše:Nahatej chlap v noci s čelovkou vypadá hodně divně i PrazeColostomizer píše:Já lodžii zalévám pozdě večer až v hluboké noci s čelovkou ... vřele doporučuju, pěstitelství tím nabude úplně jiných rozměrů a sousedi od naproti mají aspoň divadlo k cigárku na balkóně

Colostomizere, my se tu bavíme o papričkách, Tvůj prales nás opravdu nezajímá! FůůůjColostomizer píše:Přes ten můj prales stejně není nic vidětPedro píše:Nahatej chlap v noci s čelovkou vypadá hodně divně i PrazeColostomizer píše:Já lodžii zalévám pozdě večer až v hluboké noci s čelovkou ... vřele doporučuju, pěstitelství tím nabude úplně jiných rozměrů a sousedi od naproti mají aspoň divadlo k cigárku na balkóně

Ja upevnil na balkon netkanou textilii. Tak jsem zvedavej co s tim udela prvni vetsi vitr.
Jinak ja taky za tmy se chodim divat na papricky jestli nezlobej a svitim si diodou na mobilu
Docela jsem mel nutkani z bych se vyspal pod sirakem mezi nimi, ale nechci davat komarum krev zadara.
Jinak ja taky za tmy se chodim divat na papricky jestli nezlobej a svitim si diodou na mobilu

Docela jsem mel nutkani z bych se vyspal pod sirakem mezi nimi, ale nechci davat komarum krev zadara.