Když vodu naleje na substrát a ne na listy, tak bz neměl mít problém. Problém je voda na listech při plném slunci. Voda pak může vytvořit čočku a slunce listy popálí.Berry161 píše:pastva pro oči a klobouk dolů za odvahu zalévat ve 3 odpoledne při plném slunci
BlueSharkovo 2015
Re: BlueSharkovo 2015
Jasný, nevidím důvod zalévat listy, zálevám pod rostlinu do květníku.Kendy píše:Když vodu naleje na substrát a ne na listy, tak bz neměl mít problém. Problém je voda na listech při plném slunci. Voda pak může vytvořit čočku a slunce listy popálí.Berry161 píše:pastva pro oči a klobouk dolů za odvahu zalévat ve 3 odpoledne při plném slunci
A hlavně, když jsou rostliny na pokraji uschnutí, si myslím, že je lepší zalít v 15 odpoledne než nezalét.
To má rád téměř každý živý organismus, když je horko se pořádně napít

Já zalévám až večer. Ale jenom kvůli tomu, že se mi v tom pařáku fakt nechce

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
A není lepší zalejvat ráno a pořádně je holky prolejt ?
To víš že je to nejlepší. Ale komu by se chtělo. Já jsem začal v těch vedrech chodit do práce o hodinu později, abych se trošku prospal. Dokopat se k tomu, abych vstal dřív a šel zalévat. No to prostě nedám.Vasjis píše:A není lepší zalejvat ráno a pořádně je holky prolejt ?
Ale jestli máš možnost zalévat ráno, tak je to IMHO to nejlepší, co můžeš udělat.
- Vasjis
- Stálý člen
Zalévák každá ráno před 6 a pak hurá do práce nejřív zalejt kytky pak snídaně zuby a jedu 

Ježíši. Vstávám teď v sedm, ale stejně se probudím až v práci tak kolem půl desáté. Kdybych zkusil po ránu zalévat, tak se u toho nejspíš zraním.Vasjis píše:Zalévák každá ráno před 6 a pak hurá do práce nejřív zalejt kytky pak snídaně zuby a jedu
- Vasjis
- Stálý člen
Vozím balíky takže ráno jedu na 150 % abych co nejdřív skončil a nemusel v tomhle počasí bejt v autě a jezdit po městě. jinak mám od 6:30 do než rozvezu denní nálož