ještě že příroda udělá nemožné, jen aby si zajistila pokračování
 ještě že příroda udělá nemožné, jen aby si zajistila pokračování   další generace.
 další generace. ještě že příroda udělá nemožné, jen aby si zajistila pokračování
 ještě že příroda udělá nemožné, jen aby si zajistila pokračování   další generace.
 další generace. Bone
 Bone  
 Bonebreakers píše: ↑27 črc 2021 20:29Chudinky kytičky - papričkyještě že příroda udělá nemožné, jen aby si zajistila pokračování
další generace.
Bonebreakers píše: ↑29 čer 2021 20:08hnojení a zálivka jsou nastaveny asi dobře Hoštice a VitalityKomplex se činí (2×týdně mix Hoštic a Vit.Komplexu ke každé rostlině cca. 0,5l a doplnit vodou)
Bonebreakers píše: ↑25 čer 2021 22:53tak jsem udělal koktejl z Hoštic (5v1 + slepičinec) a Vitality komplexu, dal jsem polovicni davkovani a valil jsem to tyden v kuse, asi tak 1/4 -1/2 l na rostlinu + vodu
Bonebreakers píše: ↑16 črc 2021 14:01místo, aby nechal ty kytky v klidu i kdyby jsi dával občas podle potřeby jen čistou vodu, tak těm kytkám pomůžeš víc než touhle přehnanou starostí

) a čuduj sa svetu, je to omnoho viac doležité ako som si celé roky myslel.
 ) a čuduj sa svetu, je to omnoho viac doležité ako som si celé roky myslel.
Takto surovo vyradiť Baculu v otázke

Bone
 Bone  

Bol som pár dní mimo domov. Dosť teraz prší, ale baby to zvládajú celkom dobre. Narýchlo pár foto, už sa to začína aj u mňa vyfarbovať
 Bol som pár dní mimo domov. Dosť teraz prší, ale baby to zvládajú celkom dobre. Narýchlo pár foto, už sa to začína aj u mňa vyfarbovať   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti