Ahoj všetkým.
Zjavne nič nevyplavilo... ten Vitality Komplex je fakt bomba

živá voda... bum bum, listy stoja v pozore: Jawoll Herr General!
Včera na záhradke po dvoch trinástkach

a slnečných lúčoch na hlavu (akoby som vypil päť) som sa rozhodol, po kadejakých experimentoch z premiestňovaním rastlín kvôli najlepším podmienkam, že ich už nechám konečne na jednom mieste, stanovisko kde svieti slnko od tej 9-10hod až do západu.
Ako som bol spomínal vädnutie rastlín, tak po daždi v noci na pondelok (16mm) a celodennej horúčave, po práci, okolo štvrtej poobede prídem pozrieť na dievčatá a čuduj sa svete, ani náznak vädnutia, krásne boli! Mám dilemu či im pomohol ten dážď, či som im teda nedával málo zálievky, zdali sa mi teraz viac k svetu, keď bol substrát vlhkejší ako som mával pred tým, alebo za to všetko môže Vitality Komplex???

Chalani koľko lejete vody do +/-7 litrového črepníka na jednu zálievku?
Ešte pár foto:
Jalapeno Early
Habanero Orange
TMS Red
Jolokia Red
Plody na čínskych sú také, no, keď pozerám fotky ostatných tu, všetci máte tie plody také nejaké lesklejšie, plnšie. Hlavne táto moja Jolokia v spodnej časti plodu to vyzerá ok, ale vrch ku stopke je taký suchší, vráskavejší, trošičku svetlejšej farby. Vidno to na Jolokii, Habanera majú plody hladšie, lesklejšie. Myslím že Habanero Orange a TMS Red sa už začína sfarbovať, snáď to nie je hnitie či niečo iné, plody sú pevné.
Zatiaľ toľko, vďaka za postrehy a pestovaniu ZDAR!