Vsezvedovo začátek 2019/2020
-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
- Obrázky: 0
Re: Vsezvedovo začátek 2019/2020
Jsem se musel podívat kdyže jsi to vlastně vyséval když jsem viděl ty nejen nasazené, ale už skoro dozrávající plody.

TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Kontaktovat uživatele:
No dobře Ty. 

Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.

Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
Nagabona budu sledovat. Ta kytka se mi vždycky líbila. 
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
Tak jsem to dneska rozseknul. Po příchodu z práce jsem rychle přestěhoval kytky do skleníku a trochu jsem jim kápnul vody. Poté jsem musel odjet. Po 3 hodinách jsem se vrátil a na jednu jsem zřejmě s vodou zapomněl, protože visela až k zemi. Už pomalinku vstává, ale vždy ve mně v takovýchto situacích zatrne, zda to dá.
Když jsem přenášel kytky ven, tak jsem na jedné objevil kolonii mšic se sviluškama. Už jsem je stříknul mospilanem, stříkl jsem hned i rybízy, kterým se křívají listy a zespoda též mšice.
Většina rostlinek už zůstala ve skleníku, už mne nebaví je nosit dovnitř a ven. Domů jsem vzal na milost asi už jen 1/4 ve které je ta dnešní vyschlá a poté rostlinky, které chci bezpodmínečně letos mít plus tři miminka od Bonebreakera.
O víkendu musím již něco napíchat do země, odvézt kytky, které jdou na podarování a všechny, které mi zůstanou a mají průhledné mini kelímky bezpodmínečně přesadit do větších. Ve skleníku se bojím o vysychání v pidi kelímkách a kořeny už nemají kam růst.
Ta dnešní usušená je Nagabon, při každém pohledu na ni vypadá lépe a lépe, takže pohroma zažehnána. Taky by se to asi dalo počítat ke spartanské výchově
Když jsem přenášel kytky ven, tak jsem na jedné objevil kolonii mšic se sviluškama. Už jsem je stříknul mospilanem, stříkl jsem hned i rybízy, kterým se křívají listy a zespoda též mšice.
Většina rostlinek už zůstala ve skleníku, už mne nebaví je nosit dovnitř a ven. Domů jsem vzal na milost asi už jen 1/4 ve které je ta dnešní vyschlá a poté rostlinky, které chci bezpodmínečně letos mít plus tři miminka od Bonebreakera.
O víkendu musím již něco napíchat do země, odvézt kytky, které jdou na podarování a všechny, které mi zůstanou a mají průhledné mini kelímky bezpodmínečně přesadit do větších. Ve skleníku se bojím o vysychání v pidi kelímkách a kořeny už nemají kam růst.
Ta dnešní usušená je Nagabon, při každém pohledu na ni vypadá lépe a lépe, takže pohroma zažehnána. Taky by se to asi dalo počítat ke spartanské výchově

Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
-
- Stálý člen
-
- Stálý člen
Včera jsem začal třídit rostlinky, které podaruji a které zůstanou doma. Zjistil jsem, že mi chybí Bolivijská duha a přitom mám v záznamech, že mám mít jednu rostlinku. Podle tvaru, barvy a květů odhaduji že to je ona.

-
- Stálý člen
Dnes jsem konečně vybral co dát do skleníku. U superpálivých příliš úrody nepotřebuji. Huba to nějak dá, ale hůř je na tom žaludek a střeva a pak konečník druhý den dokazuje, že umí rozeznávat nějaké chutě. Ve skleníku jsou usídleny tedy hlavně méněpálivé a pak druhy které je potřeba vyvazovat. Teď už zbývá jen poklidit a pak přesadit do vétších všechny rostlinky které mám v asi 3dl průhledných kelímkách. Nějak je nestíhám ve skleníku zalévat.
Rozvržení

Po osázení

Rozvržení
Po osázení
Naposledy upravil 1 dne vsezved; celkem upraveno 26x.
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Kontaktovat uživatele:
Jé to jsem rád, že prckové vzkvétají a dělají někomu radost. Za skleník tleskám a závidím. Ta chillina vypadá jako Bolivian Rainbow, mám jednu dvě na parapetu, ale trochu menší a tvarově i barevně vypadají stejně.
Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone