Jsou to vlastne dve kytky. Ty prvni jsem uštipl vršek když měla tak 6-7 pater takze ty pahyly jsou vlastne spodni vyhonky. Jednoznacne nejvetsi kytka co mam a tohle budu delat pravidelne. Tu druhou jsem nechal tak jak je a spodky otrhaval kdyz se roztahla do širky. Seminka nebudou problem ale nevim jak budou ciste, nezalepoval jsem květy ale ješte bych mohl...tak kdyz tak pak dam vedet. Pocitam přes 100 plodů ze 2 kytek. Ale jeste neni konec, snad to nic nesežerechris píše: ↑03 srp 2019 15:39Celkově moc pěkné. Ale sakryš, to Habanero Orange, nejen to množství plodů, ale i ten kmen, prostě bomba!![]()
Stříhal/odlamoval jsi jí spodní výhonky nebo to takhle poshazovala sama?
Na konci sezóny bych tě poprosil o pár semínek z téhle kytky, hodně rád bych zkusil tuhle genetiku v mých podmínkách abych viděl jaký vliv mají podmínky a jaký vliv má genetika.
Ten kari nalev by mě zajimal, najdu ho tady nekde? Btw ten Demon Red je silnejsi nebo ma jinou chut? Ten sparkler co jsem chutnal tak kopne a pak uz jen trochu hřeje,ale jinak mi chutna. Nasekal jsem si jeden do misky okurkoveho salatu a mělo to šmrncQuentin_Bull_89 píše: ↑04 srp 2019 08:02No kamaráde, máš to výstavní... a to haba, to je mazec.Koukám, že se Sparklerem máme stejné plány, mám 6 kytek (mimo jiné i 4x Demon Red) a taky půjdou do láku, k pivu to bude lahůdka, obzvláště když se naloží do kari nálevu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů