No s těmi Ajinami mi to povídej, každý rok bojuju s tím, kterou pěstovat. Co jsem zatím za těch pár let vypěstoval tak až na pár výjimek mi všechny chutnaly. A letos to nebylo jiný, opět těžký výběr a nové odrůdy do roku příštího. Tohle asi nikdy neskončí, ale to mi vůbec nevadí, aspoň má člověk motivaci na další sezónyBonebreakers píše: ↑14 úno 2021 20:53No jo ono by se to pěstovalo, ale balkon má pořád jen cca. 2x4m a chodba v práci taky neni nafukovací a mit to u nasich na chate na pozemku bohuzel 40 km od Plzně není žádná hitparáda. Zase si dost dobře musím rozmyslet co strčil do té země. A obzvlášť u těch Ajin zamačkávám slzu že jich je tolik a do země jde jen pár druhů.
Jak já vám tohle nezávidím. Ano skleník sice není nafukovací, ale potom mám hlavně problém co s těmi budu dělat.accuface píše: ↑15 úno 2021 00:21No s těmi Ajinami mi to povídej, každý rok bojuju s tím, kterou pěstovat. Co jsem zatím za těch pár let vypěstoval tak až na pár výjimek mi všechny chutnaly. A letos to nebylo jiný, opět těžký výběr a nové odrůdy do roku příštího. Tohle asi nikdy neskončí, ale to mi vůbec nevadí, aspoň má člověk motivaci na další sezónyBonebreakers píše: ↑14 úno 2021 20:53No jo ono by se to pěstovalo, ale balkon má pořád jen cca. 2x4m a chodba v práci taky neni nafukovací a mit to u nasich na chate na pozemku bohuzel 40 km od Plzně není žádná hitparáda. Zase si dost dobře musím rozmyslet co strčil do té země. A obzvlášť u těch Ajin zamačkávám slzu že jich je tolik a do země jde jen pár druhů.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host