. No a teď jedu pátou sezónu a situace je úplně stejná, jenom těch odrůd mám v seznamu mnohem víc
. No a teď jedu pátou sezónu a situace je úplně stejná, jenom těch odrůd mám v seznamu mnohem víc 
 Bone
 Bone  
 No s těmi Ajinami mi to povídej, každý rok bojuju s tím, kterou pěstovat. Co jsem zatím za těch pár let vypěstoval tak až na pár výjimek mi všechny chutnaly. A letos to nebylo jiný, opět těžký výběr a nové odrůdy do roku příštího. Tohle asi nikdy neskončí, ale to mi vůbec nevadí, aspoň má člověk motivaci na další sezónyBonebreakers píše: ↑14 úno 2021 20:53No jo ono by se to pěstovalo, ale balkon má pořád jen cca. 2x4m a chodba v práci taky neni nafukovací a mit to u nasich na chate na pozemku bohuzel 40 km od Plzně není žádná hitparáda. Zase si dost dobře musím rozmyslet co strčil do té země. A obzvlášť u těch Ajin zamačkávám slzu že jich je tolik a do země jde jen pár druhů.

Jak já vám tohle nezávidím. Ano skleník sice není nafukovací, ale potom mám hlavně problém co s těmi budu dělat.accuface píše: ↑15 úno 2021 00:21No s těmi Ajinami mi to povídej, každý rok bojuju s tím, kterou pěstovat. Co jsem zatím za těch pár let vypěstoval tak až na pár výjimek mi všechny chutnaly. A letos to nebylo jiný, opět těžký výběr a nové odrůdy do roku příštího. Tohle asi nikdy neskončí, ale to mi vůbec nevadí, aspoň má člověk motivaci na další sezónyBonebreakers píše: ↑14 úno 2021 20:53No jo ono by se to pěstovalo, ale balkon má pořád jen cca. 2x4m a chodba v práci taky neni nafukovací a mit to u nasich na chate na pozemku bohuzel 40 km od Plzně není žádná hitparáda. Zase si dost dobře musím rozmyslet co strčil do té země. A obzvlášť u těch Ajin zamačkávám slzu že jich je tolik a do země jde jen pár druhů.
 ale to je jen můj názor, no accufaceovi se ani nedivím.. Takový místní Aji král
 ale to je jen můj názor, no accufaceovi se ani nedivím.. Takový místní Aji král  máš můj obdiv, to je pak složitý si vybrat co z toho
 máš můj obdiv, to je pak složitý si vybrat co z toho  a jenom kdyby náhodou si měl nějaký nadbytek semen rád bych něco povymenil
 a jenom kdyby náhodou si měl nějaký nadbytek semen rád bych něco povymenil  Teda jestli ti budou vyhovovat moje odrůdy. Moc toho nemám, ale dám cokoliv
 Teda jestli ti budou vyhovovat moje odrůdy. Moc toho nemám, ale dám cokoliv  podle toho co tu plno chillencu píše tak Aji-ny jsou chuťovky
 podle toho co tu plno chillencu píše tak Aji-ny jsou chuťovky 
 . Nadbytek semen moc nemám, ale výměně se nebráním a klidně i nějaký podaruju, než aby mi ležely bez užitku doma. Jinak Ajiny a všeobecně Baccatum jsou opravdu chuťovky.
. Nadbytek semen moc nemám, ale výměně se nebráním a klidně i nějaký podaruju, než aby mi ležely bez užitku doma. Jinak Ajiny a všeobecně Baccatum jsou opravdu chuťovky.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti