Stankar season 9
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stankar season 9
Já jsem svítil, už nesvítím, daří se jim na jih, západ i sever, jde o to, zvolit správné druhy, ale vzdyt jsi byl u mě na návštěvě tak vís...
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Kontaktovat uživatele:
Hele mám chilliny v práci jen za oknem, zvrásněné sklo, a takto tam jdou Fatalii Yellow,
pravda je to velkoplošné okno, ale stejně super.

Spoiler!
Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021

„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
No Fatalku Yellow mam letos poprve a uz je obsypana. Urcite moje nejvynosnejsi rostlina letos. Takze si ji urcite ponechamBonebreakers píše: ↑21 srp 2020 21:44Hele mám chilliny v práci jen za oknem, zvrásněné sklo, a takto tam jdou Fatalii Yellow,pravda je to velkoplošné okno, ale stejně super.

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Já mám letos fatalky nic moc, doma je mám hezké, ale to jsou lonské, venku bída. :-(
- stankar
- Stálý člen
No letos jsem udelal takovy pokus inspirovan trosku tvymi malymi nadobami a z Aji Mango v 11L kvetinaci jsem si udelal 2 rizky. Jakmile zakorenily, tak jsem je presadil do 0.5L kelimku a nechal je v tom po celou dobu.
Mezitim, co mi Aji Mango v kvetinaci rostla a kvetla jako blba, tak se neuchytil jediny kvet, ale prvni kvety na tech v kelimku se skoro vsechny chytly, takze mam takove male "bonchi" v kelimku

Zitra nahodim nejaky update pro ukazku.
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- stankar
- Stálý člen
Maly UPDATE: Nic moc noveho se nedeje, krome par prtavych papricek, co se konecne objevily na rostlinach v obyvaku a na balkone. V pokoji je to nuda, tam akorat dozravaji Aji Mango a Nagabrain Red. S Nagabrainy jsem zatim spokojeny, az na Nagabrain Yellow maji celkem vynos i v mych podminkach.
Nasadil jsem na dalsi sezonu Brown Bhutlah, Red Bhutlah od gandalfa (uz mam i vykliceno), a TSM.
Prezimovana a ostrihana MOA Scotch Bonnet Yellow nahodila druhe letosni kvety, tak snad bude mit taky par velice chutnych papricek na konci sezony.
Tady nejake foto te Aji Mango, matka a rizky:

Nagabrain Red

Oholene kousky uz nahazuji nove kvety a sem tam je videt mala papricka

Scotch Bonnet Capuccino, zatim jedina papricka, zato celkem velka

Genghis Khan's Brain taky jedina uz dozravajici, ale uz je videt dalsi 2 ale papricky

MOA Scotch Bonnet Red konecne prvni dva prcci

Fatalka Yellow dela radost nejvic

Prezimovany Bahamian Goat zadna slava, sice druha varka plodu, ale dohromady mene nez Fatalka

Fatalii Gourmet Jigsaw ma dozravajici skoro vsechny kousky, ale potrebuji neco na semeno, tak je nechavam jeste prezrat

Dorset Naga Nigel z lonske souteze od Chozeeho nasadila myslim 2 papricky zatim, ale je na spatnem miste, tak snad pristi rok se rozjede

Tady to vypada spise na Carbonero, nez-li Scorpanero, jeste mrknu na stitek a na net, ale par kousku uz ma nasazenych taky

Pink Tiger x Peach Bhut ma mensi kousky, ale maji peknou barvu

Pink Tiger x Peach Bhut druhe feno vypada spise na lonsky Bhut Peach, dokonce jedna zrajici ma peach barvu

Bhut Orange Copenhagen ma jednu vetsi papricku a par mensich, ale potrebuju jen par na semeno

Nasadil jsem na dalsi sezonu Brown Bhutlah, Red Bhutlah od gandalfa (uz mam i vykliceno), a TSM.
Prezimovana a ostrihana MOA Scotch Bonnet Yellow nahodila druhe letosni kvety, tak snad bude mit taky par velice chutnych papricek na konci sezony.
Tady nejake foto te Aji Mango, matka a rizky:

Nagabrain Red

Oholene kousky uz nahazuji nove kvety a sem tam je videt mala papricka

Scotch Bonnet Capuccino, zatim jedina papricka, zato celkem velka

Genghis Khan's Brain taky jedina uz dozravajici, ale uz je videt dalsi 2 ale papricky

MOA Scotch Bonnet Red konecne prvni dva prcci

Fatalka Yellow dela radost nejvic

Prezimovany Bahamian Goat zadna slava, sice druha varka plodu, ale dohromady mene nez Fatalka

Fatalii Gourmet Jigsaw ma dozravajici skoro vsechny kousky, ale potrebuji neco na semeno, tak je nechavam jeste prezrat

Dorset Naga Nigel z lonske souteze od Chozeeho nasadila myslim 2 papricky zatim, ale je na spatnem miste, tak snad pristi rok se rozjede

Tady to vypada spise na Carbonero, nez-li Scorpanero, jeste mrknu na stitek a na net, ale par kousku uz ma nasazenych taky

Pink Tiger x Peach Bhut ma mensi kousky, ale maji peknou barvu

Pink Tiger x Peach Bhut druhe feno vypada spise na lonsky Bhut Peach, dokonce jedna zrajici ma peach barvu

Bhut Orange Copenhagen ma jednu vetsi papricku a par mensich, ale potrebuju jen par na semeno

stankar1990@gmail.com
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, vyzkoušej B.B.Mamma - jestli nemáš semínka, pošlu /dal jsem dneska fotky/.
- stankar
- Stálý člen
Mel jsem ji loni, byla to moje nejvynosnejsi rostlina. Chutove byla taky paradni. Prezimoval jsem ji a hodil na byt matce, tami ale s bidou letos donesla 3 papricky... Uz toho vice zkusit nemuzu, protoze opravdu nemam misto. Letosni prezimovane kusy zkusim podarovat sestre na zahradu.
stankar1990@gmail.com