Diky, Honzo

Diky, Honzo
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
stankar píše: ↑06 srp 2020 17:16Tak lonske zasoby chilli mam skoro zkonzumovane, takze se cim dal vic tesim na vyalovak, abych se zase necim zasobil. Moje spotreba je daleko vetsi nez sezonni vynos, takze nestacim tak rychle pestovat![]()
Po oslave kulatin jsem si jeste k tomu narazil chodidlo a vyvrtnul chodnik, tak jsem moc pece chilli nevenoval, ale sem tam neco plodi.
O vikendu jsem zpet z dovci, tak neco zkusim nafotit.
P.S. Kdyby mel nekdo na konci sezony velke prebytky papricek, tak koupim, nebo vymenim za seminka na dalsi sezony. Konecne nam ale preje slunicko, tak snad to par tydnu vydrzi.
Akorat jsem se dnes vratil z dovolene, letos jsme byli v podkrkonosi. Cestu na Sumavu mit uz letos nebudu, a pristi rok pravdepodobne taky ne, ale rad bych se tam zase nekdy podival. Mate tam krasne
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
stankar1990@gmail.com
To by bylo supr, dekuji
Uz jsem o tom pred rokem uvazoval, ze bych postavil growbox a jel radeji v nem. Vim, ze ty LEDky maji akorat vyssi porizovaci cenu, jinak to nevyjde draho, ale jak se znam, tak bych to tak precpal, ze bych pak prikupoval dalsi Growbox, a pak bych mel problemy s vlhkosti a odvetravanim, no a nakonec by mel jeste nekdo podezreni z nelegalnich aktivit v panelaku, takze jsem to radeji cele zavrhnulchris píše: Tak především klobouk dolů nad tím, jak se úspěšně pokoušíš několikátý rok pěstovat kytky i přes léto ve stínu panelákového pokoje. To fakt není brnkačka, ono se to nezdá, ale toho světla je uvnitř, tj. v pokojích (s celkem libovolnými okny) fakt řádově méně než na libovolném, i třeba zastíněném, balkóně.
stankar1990@gmail.com
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti