Dnes nejprve něčím veselejším co je i k pochlubení no a nakonec jedním failem

. Tak v práci proběhla taková mini parapetová sklizňička

a doma se to dovedlo k dokonalosti do skla.

Počasí začalo v posledních dnech alespoň teplotně spolupracovat a je to vidět na chilinách, že jim to prospívá :
Etna Peperoncino

Haba Bonda Ma Jacques, sice poloviční oproti té z práce, ale dohání to spoustou nasazených květů a papriček.

Bishop crown red sice taky malej, ale ujde

a klasika Jalapeno M.
Tak strejčku ERBE musím Tě potěšit, ta Ajina se docela vzpamatovala, sice jsem se musel tak trochu proměnit v mistra alchymistu, co zkombinoval nějaké ty lektvárky na hnojení a potom ještě mistrem šibari (bondáže) abych to Ajinu obvázal provázkama kolem dokola. Páč se jinak chová jako břečťan mixnutý psím vínem (Loubincem) ty její pidi větvičky se do všeho zaplétají

hrůza a musí se dost opatrně s nimi.

Nakonec, to co se může stát tak jednou max. dvakrát za sto let

, o té chilině z práce, co jsem si myslel a měl ji dokonce označenou od začátku jako Dorset Naga, tak to neni Dorsetka , ale Fatalka (Fatalii Yelow). Prostě tak v klídku dávám s kolegou odpolední kávu a vedeme řeči o papričkách, říkám mu že ta Dorsetka se mi nějak nezdá, že vypadá divně, a on mi na to s klidem odpověděl "No protože tu mám na zahradě píchnutou já vole, popletli se nám zjara kelímky." Prý na to minulý týden koukal a ten tvar papriček se mu nějak nezdál, ale nechal to být, a teď se mu to připomnělo. Ne že by mi to nějak vadilo, stejně jsem ji chtěl jen na zkoušku, uplatnění pro plody bych neměl a rozdal bych je, takhle alespoň mám Fatalky co mohu v pohodě sníst

Trochu za blbce ale pohoda jazz

.