Bone
 Bone  
  Já už snad budu jako ti zemědělci, když je horko nadávají, když prší nadávají....
 Já už snad budu jako ti zemědělci, když je horko nadávají, když prší nadávají....  
 Bone
 Bone  

od roku 61 což je přátelé rok mého narození tedy hoooodně stará historie.
  od roku 61 což je přátelé rok mého narození tedy hoooodně stará historie. . Tak v práci proběhla taková mini parapetová sklizňička
 . Tak v práci proběhla taková mini parapetová sklizňička  hrůza a musí se dost opatrně s nimi.
  hrůza a musí se dost opatrně s nimi. , o té chilině z práce, co jsem si myslel a měl ji dokonce označenou od začátku jako Dorset Naga, tak to neni Dorsetka , ale Fatalka (Fatalii Yelow). Prostě tak v klídku dávám s kolegou odpolední kávu a vedeme řeči o papričkách, říkám mu že ta Dorsetka se mi nějak nezdá, že vypadá divně, a on mi na to s klidem odpověděl "No protože tu mám na zahradě píchnutou já vole, popletli se nám zjara kelímky." Prý na to minulý  týden koukal a ten tvar papriček se mu nějak nezdál, ale nechal to být, a teď se mu to připomnělo. Ne že by mi to nějak vadilo, stejně jsem ji chtěl jen na zkoušku, uplatnění pro plody bych neměl a rozdal bych je, takhle alespoň mám Fatalky co mohu v pohodě sníst
 , o té chilině z práce, co jsem si myslel a měl ji dokonce označenou od začátku jako Dorset Naga, tak to neni Dorsetka , ale Fatalka (Fatalii Yelow). Prostě tak v klídku dávám s kolegou odpolední kávu a vedeme řeči o papričkách, říkám mu že ta Dorsetka se mi nějak nezdá, že vypadá divně, a on mi na to s klidem odpověděl "No protože tu mám na zahradě píchnutou já vole, popletli se nám zjara kelímky." Prý na to minulý  týden koukal a ten tvar papriček se mu nějak nezdál, ale nechal to být, a teď se mu to připomnělo. Ne že by mi to nějak vadilo, stejně jsem ji chtěl jen na zkoušku, uplatnění pro plody bych neměl a rozdal bych je, takhle alespoň mám Fatalky co mohu v pohodě sníst   Trochu za blbce ale pohoda jazz
 Trochu za blbce ale pohoda jazz  .
 . Bone
 Bone  
 Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti