Po týdnu zase ve stanu trochu pokrok, Dracula zajímavej, jedna rostlinka už pěkně vybarvuje listy dočerna a druhá zatím zelený standart. A konečně na parapetu v práci nahodila pár plodů i Bonda Ma Jacques tak jsem zvědavej jak to dopadne.
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Tak jsem se konečně dočkal Rocoto se začervenalo ,
pořád má ale spoustu zelených
a v práci parapet taky jede
a nakonec stanu se daří taky dost dobře, jako poslední se objevil Valar Morghulis, týdnu půjde do květináčku
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Takže nějaké pokračování z GrowBoxu. Plantážička se trochu rozrostla resp. povyrostla. Většina kytiček jede docela dobře, dokonce pár se jich snažilo nasadit do květu (Pyramid chilli, Thanksgiving), tak jsem jej uštípnul. Bohužel se něco nepodařilo Black namaqualand kroutí listnama jak šílenej, proč to nevím, možná jsem trochu přelil, ale všechny květníky dostávají stejnou dávku, takže kdyby někdo zkušenější se podíval na fotečky a dal nějaký rozum, budu vděčný.
Spoiler!
Jinak jsem trochu poupravil snížil vlhkost a držím ji na 50% a když je sepnut větrák (jede v cyklu půl hodiny foukání a hodina klid), tak klesá na 40%, teplota se drží stabilně na 25°C, zalévám cca. půl deci denně. Hnojení nic je tam od AGRA-Substrát pro výsev a množení se supresivním účinkem. Je zajímavé jak ty dvě rostlinky Count Dracula jsou každá jinak barevně vyvedené, jedna má správně tmavé listy a druhá je úplně světle zelená.
Naposledy upravil 3 dne Bonebreakers; celkem upraveno 23x.
Bone
A ještě papričky z Bezzemě, tedy z parapetu. Nějaké začaly nasazovat fůry plodů a další se vybarvují - Haba Bonda Ma Jacques, plody sice nejsou nijak zázračně velké nebo aby jich byl "milion", ale na papapet je jich docela dost a nádherně žluté, tedy na to, že mšice málem požraly všechny listy.
Spoiler!
Jo někdo sklízí bomby v létě a má jich několik košíků a já ty své milášky na podzim a mám je tak akorát do dlaně, ale radost z nich velkou.
Bone