Představuji další dozrávající kusy, zatím dozrálo 17 odrůd.
Od dvanáctky na hodinách.
Sunpeach
Romus
Golden bumble bee-díky Gandalfovi
Krásné kytičky, že?
To Gandalfovo vypadá dost zajímavě, jak chutná?
Podobné kytičky mi dělá Indigo kumquat jen je černo červené a má zcela nerajčatovou nasládlou chuť = synovo nejmilejší.
Měl jsem Bosque loni (tuším také Gandalfova semínka, nemám teď u sebe evidenci abych si to ověřil), dost dobré rajče, ale bylo nižší než jsem čekal takže jsem ho letos nedával, potřebuju těch pár vysokých pozic co mám využít na maximum. Vizuálně je ovšem parádní, na balkóně to byla ozdoba. Chuťově pro mne nebylo uplně top, např. Datlo, Black Cherry nebo Galapážské byli ještě o něco lepší, ale furt to bylo hodně dobré rajče.
U mě rajčátka dozrávají už všechny ,mají skoro všechny přes dva metry,kde sem je v té výšce utípl,a i všechny odrůdy okoštovaný a všechny jsou dobré jediná co ještě nezačala je green zebra..ta je pořád zelená bez známky zežloutnutí..ale snad brzy se už vybarví...ještě přidám jednu fotku milého překvapení letošní sezóny ...už zmiňovaný minule Couer de Bouef...
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo... Jára Da Cimrman
Prebehol prvý veľkozber paradajok. Jeden hrniec sa rozváral na kečup (len červené), druhý farebný na šťavu. Som asi jediný, kto hádže Brandywine do kečupu Všetko to po tých neustálych lejakoch strašne praská.
Malá vzorka zhora
Black Krim, Azoychka
Clackamas Blueberry, Brandywine, Čierny ruský a no-name ružová.
V reze
2x Clackamas + no-name
Brandywine, 2x Black Krim, Azoychka
Zmeska v 10l hrnci.
@Bacula
Tiež si myslím, že je to Bosque, moje Bumble Bee Gold vypadá takto
Dík, Black Krim odkládám už druhým rokem, loni i letos bylo u mne v užším výběru a pak na něj nakonec nevyšla pěstební pozice, Když ho takto vidím i v řezu tak se snad konečně dokopu dát ho příští sezónu.
Dík, Black Krim odkládám už druhým rokem, loni i letos bylo u mne v užším výběru a pak na něj nakonec nevyšla pěstební pozice, Když ho takto vidím i v řezu tak se snad konečně dokopu dát ho příští sezónu.
Oplatí sa, aj chuťovo je to super... a minulý rok mal najväčší kus 440g