Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina?
- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
- Obrázky: 0
Re: Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina?
Tak poslední odrůda rajčatek také dala první dva zralé plody, a zklamání letošní sezóny se nějak probudilo a začalo nasazovat Maliny
ale je i tak ten špenát nějaký mrzácký,hodně světle žlutý,jak kdyby chtěl co nevidět zvadnout..

Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
Jára Da Cimrman
-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
Koukám že nám to dozrává docela podobně, dnes jsem taky sklidil a ochutnal první Green Zebru. 
Když vidím tu tvoji fotku tak si říkám že jsem ho možná mohl nechat ještě den dva na kytkce, jak mám odrůdu letos prvně tak jsem ho nechtěl nechat přezrát a bylo sice velmi chutné, ale možná ještě maličko moc kyselinky, nejspíš jsem ho nepatrně podtrhnul.

Když vidím tu tvoji fotku tak si říkám že jsem ho možná mohl nechat ještě den dva na kytkce, jak mám odrůdu letos prvně tak jsem ho nechtěl nechat přezrát a bylo sice velmi chutné, ale možná ještě maličko moc kyselinky, nejspíš jsem ho nepatrně podtrhnul.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
- Chozee77
- Stálý člen
Mě ta zebra také mile překvapila... prvně sem si myslel že už ji příště dávat už nebudu.. oproti ostatním je ta rostlina asi jen 150cm vysoká a těch plodů tam je oproti ostatním druhům o dost méně...ale po včerejším koštu sem svůj názor změnil...je to úplně jiná chuť než ostatní rajčátka,ta kyselinka tam je úplně výborná,chuť je méně rajčatová a co je veliká nádhera,to je jak to vypadá v řezu,skoro až neonové Tóny zelené a žluté Barvy,kolega v práci když to uviděl tak říkal...ty jo!co to je ???
Jára Da Cimrman
- Chozee77
- Stálý člen
Jára Da Cimrman
- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Keď ste už začali v inom vlákne s hubami, tak sa pridám.
Na jar som musel spíliť pár vetví obrovského vlašského orechu, pretože boli nízko nad zemou a nedalo sa pod nimi už ani chodiť. Rozrezal som ich na špalíky, ale bolo mi ich ľúto len tak spáliť, tak som sa rozhodol pestovať na nich hlivu ustricovú. Na jar som sa k očkovaniu kvôli povinnostiam s pestovaním paprík a inej zeleniny nedostal a tak som špalíky konečne naočkoval až pred tromi týždňami. No a takto špalíky za tie tri týždne prerástli podhubím hlivy. Tak snáď do októbra prerastie drevo úplne a možno sa dočkám v zime prvej úrody.

Na jar som musel spíliť pár vetví obrovského vlašského orechu, pretože boli nízko nad zemou a nedalo sa pod nimi už ani chodiť. Rozrezal som ich na špalíky, ale bolo mi ich ľúto len tak spáliť, tak som sa rozhodol pestovať na nich hlivu ustricovú. Na jar som sa k očkovaniu kvôli povinnostiam s pestovaním paprík a inej zeleniny nedostal a tak som špalíky konečne naočkoval až pred tromi týždňami. No a takto špalíky za tie tri týždne prerástli podhubím hlivy. Tak snáď do októbra prerastie drevo úplne a možno sa dočkám v zime prvej úrody.

- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Jedny z nejlepších co jsem kdy jedl!