
btw, co je zač ta podložka pod úrodou? Podobný stanový dílec tuším mívali ve výbavě poláci, ale zahlédl jsem ho v armyshopu jen v jednobarevném khaki provedení.
je to polovina stanu cizineckého regimentu výsadkářů prince Viléma,zároveň to funguje jako pláštěnka,Holandsko,převzatý vzor tuším bundeswehr,ale podobný vzor nosili i horští myslivci od Adolfa,tak od koho to ti holendři okopčili netuším
Já už asi 3 roky experimentuji práve s jednoruhovými chunankami a lonska z Fatali White, je neskutečný mazec! Nejchutnější asi z Aji Amarillo. Pokud to vydržíš, nech to odležet aspon půl roku a uvidis, co umi pomalu a jiste bakterie z kvašení, je to fantasie!koniash píše: ↑03 říj 2018 23:37tak tu první oranžádu co má asi 10 nebo 14 dní už jsem testoval a nemá kaz,chce to se tomu nebránit a polykat sousta pomalu...je v tom spousta Habanero Orange a pal je na hranici únosnosti pro typizovaného bezmozka mého ražení,ale chuť je jako bych to pokosil přímo z kytky...nemá to chybu a u dalších verzí jsem v prudkém očekávaní,a speciálně jsem zvědavý na chunan z jalapenos
jinak díky za návod,jsem nadšen,jednoduché jak dvě facky,funguje to samovolně,prostě luxus![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host