

no tak to jalapeno mně právě napadlo jako jednodruhovka,ještě mám v chilli domku 3stromky Dewils Tongue White slušně obsypané,to by mohla být pěkná jednodruhovka,spoustu Haba,vyzkouším,a nebojte kolego,odložím nějaké vzorky hluboko do oblasti 51,zajímá mně chuť po delší doběTea Racer píše: ↑04 říj 2018 09:35Já už asi 3 roky experimentuji práve s jednoruhovými chunankami a lonska z Fatali White, je neskutečný mazec! Nejchutnější asi z Aji Amarillo. Pokud to vydržíš, nech to odležet aspon půl roku a uvidis, co umi pomalu a jiste bakterie z kvašení, je to fantasie!koniash píše: ↑03 říj 2018 23:37tak tu první oranžádu co má asi 10 nebo 14 dní už jsem testoval a nemá kaz,chce to se tomu nebránit a polykat sousta pomalu...je v tom spousta Habanero Orange a pal je na hranici únosnosti pro typizovaného bezmozka mého ražení,ale chuť je jako bych to pokosil přímo z kytky...nemá to chybu a u dalších verzí jsem v prudkém očekávaní,a speciálně jsem zvědavý na chunan z jalapenos
jinak díky za návod,jsem nadšen,jednoduché jak dvě facky,funguje to samovolně,prostě luxus![]()
Ano, jednoduché, chutné a bez vaření... není zač.![]()
no tak prapůvodní koncepce byla bylinky,květinky,léčivky a podobné nezajímavé záležitosti,lehkými a nenápadnými dezinformacemi a manipulacemi z toho míním vytvořit zimní chillenost...no pár místeček pro ty bylinky se tam snad najde
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti