
tak starouši je to jednoduché jako pár facek,primo: nemáš komu co závidět,neb tvé počiny kulitypu viz omáčky,7pod,chilli con carne a spol jsou ve valné většině zážitkem na furt,to že mám v oblasti 51 opravdu ideální podmínky pro sušení masisek je jen náhoda,od listopadu do března teplota osciluje mezi 7-12C...je to původně nevytápěná šatna dva kroky z kuchyně kde je 23C,oddělené jen dveřmi,dnes je to šatna s laboratoří,ledničkama a skladem dobrot s chilli původem(chunan,omáčky a tak)....oblečení nádherného oderu

ale velevtipná ještě protest nevznesla

je to jenom o možnostech,po pravdě první kolo se nevyvedlo(kruté tepla v listopadu),ale zkusil jsem i hovězí svíčkovou v celku,už visí a jsem napjatý jako pružina z Tatry,zatím to vypadá good

já jsem jen rád že mi má velevtipná dává prostor na mé experimenty,secundo:jinak Tvá pochvala poleštila mé ego do zrcadlového lesku
