V ČR prodávaná klasika s kotoutem (Huy Fong) má, se zeleným víčkem, klasických 61%.
btw, dík za připomenutí, mám poslední pul lahve, člověk sice teď po sezóně má zásoby vlastního palu, ale týhle klasiky není nikdy dost, budu muset dokoupit zásoby. A tahle červenovíčková extra hot "s husou" se tu taky v prodeji vyskytuje.
Jen tak pro srovnání, kolik si za tu červenovíčkovou 70% dobrotu "s husou" britský Tesco učtuje?
p.s. Kupovat srirachu v balení menším než to velké 730 ml mi přijde vyloženě plýtvání časem
p.p.s. @TeaRacer: AFAIK: složení tý extrahot od husy: chilli 70 %, cukr, sůl, voda, kyselina octová E260, kyselina citronová E330, glutaman sodný E621, stabilizátor E415, konzervant E202.
klasika od kohouta je: chilli 61 %, cukr, sůl, česnek, voda, destilovaný vinný ocet, E415, konzervanty: E202 a E222