@Blixa: Vůbec né, je to dost zajímavé porovnání, speciálně když vidím v jaké nadmořské výšce pěstuješ.
Trošku mne překvapila maximální teplota vzhledem k té tvojí nadm. výšce, ale to může být snadno dáno detailem umístění staničky. U mne je to uprostřed parčíku/loučky (optimální) mezi bytovými domy (tohle dost zkresluje=snižuje reálné nárazy větru), a když koukám do mapy tak jestli je to u tebe někde poblíž hrany ploché střechy a nebo vedle asfaltové silnice/atp. tak rozehřátý vzduch ten rozdíl v maximu snadno udělá.
Ta 100% relativní vlhkost u tebe bude (z toho co vidím na mapě) těmi údolími okolo, taky to tu mám, studený vzduch teče v noci dolů a relativní vlhkost jde na 100+%. Moje stanička je na takovém kopečku mezi dvěma údolími, stačilo by aby byla tak o 3 ulice níže a měl bych každé svítání taky 100% už během srpna, a né až někdy během podzimu.
Btw, jsou to občas moc pěkné pohledy jak touhle dobou při rozednění vystupuje stěna mlhy z údolí a rozpouští se jen pár desítek metrů od baráku.

Anebo taky né, před lety jsme mívali část trasy místní komunitní sítě pomocí 100Mbit laserového pojítka, a pravidelně tu na jaře a podzim bylo pár týdnů kdy chvílemi večer a pár hodin za svítání kvůli tomu nebylo použitelné (nakonec jsem ho nahradili rádiovým spojem).
Klasická hláška z té doby z naší komunitní sítě: "Jak je venku? Mno, zrovna teď nejde net, takže proč se dívat z okna, venku je mlha hustá tak že nedohlédneš na 30 metrů."