On tady někdo udělal anketu oblíbenosti když jsem nedával pozor? Opravdu?Jirka Kosina píše: ↑18 kvě 2019 00:42To jak se zachoval Holu a Kendy vypovídá o nich samotných. Hlavně Kendy je tady u většiny velmi neoblíbeným patronem. Nyní to opět potvrdil.
Víte, na tu rošádku je jednoduchá odpověď. Já sám za sebe nevidím důvod dávat prostor někomu kdo roky přes PR články šíří výmysly. Co jako kdo očekává, že budou tvrdit teď? Sorry, trochu jsme to přepískly, protože laická veřejnost ví houby a roky se nikdo neozval?
Tohle byl bod o který nám šlo. Nic víc. Jen jsme chtěli dát prostor i protistraně (po zvážení všech okolností), aby se mohlo diskutovat nejen jednostranně. To očividně tady lidé nechápou. Mně ty čísla taky nesedí, ale i Kendy psal, ať si na to udělá názor každý sám. Má to ale cenu, až když se vyjádří protistrana.petr.polasek píše: ↑17 kvě 2019 23:07V prvé řadě patří moderátorům Kendymu a Holu vzdát úctu a respekt, když oslovili protistranu, aby se vyjádřila. Jen tak lze vést smysluplnou debatu.
Vyhodil jsem ti z toho ty smajlíky tady v citaci. Až mi tohle vysvětlíš, jak jsme šli proti majiteli fóra, tak se můžeme bavit dál ..
Tady na to si ještě dovolím reagovat. Pokud si myslíte, že je to o žebříčku oblíbenosti, tak Vás musím zklamat. My se snažíme a vždy snažili prosadit dodržování kodexu a jiných pravidel, ostatně ty, která jste nastavil Vy.Jirka Kosina píše: ↑18 kvě 2019 00:42To jak se zachoval Holu a Kendy vypovídá o nich samotných. Hlavně Kendy je tady u většiny velmi neoblíbeným patronem. Nyní to opět potvrdil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host