Postizene rostliny z predeslych tydnu, kde jsem udelal chybu v postriku se smrtici smesi, se zacinaji zotavovat, ale hodne pomalu.
Dozrava letos moje prvni papricka za rok 2018 a tou bude jako loni TSM

Udelal jsem teda dnes nejake poradne fotky, kde je alespon videt progress, a snad to bude uz jen a jen lepsi.
btw jak jsem videl na okne nalepene hejno msic z toho vetru, tak jsem udelal dalsi preventivni postrik nimbem, parchantici jsou vsude zas
Pokoj
Nejvetsi uspech zatim TSM z rizku z lonska, ale 7 Pot Red z rizku se rozjel taky

Vsechny 3 Big Black Mamy WHP obrustaji a maji co dohanet

MOA Scotch Bonnet WHP WHP neustala moje zachazeni a smrtici postrik ji taky ublizil, takze uplne stoji, ale ma 3 papricky

Dalsi MOA Scotch Bonnet WHP WHP ma nasazeno hromadu kvetu

Obyvak
Nejlepsi strana ma bohuzel jen male okna a kratky parapet, ktery nemuzu protahnout bo radiator, skoda

2x Bahamian Goat RFC, jeden zacina poradne nasazovat plody a druhy ma 2 velke a jinak uz zase bez kvetu

Balkon
Balkon je taky dzungle, vedou nekolikalete stromky Dorset Naga X, 2x Habanero Red. Mimo to me tesi Bhut Jolokia Yellow od gandalfa

Nagabrain Chocolate WHP na balkone je v 11L kvetinaci, ale diky mensimu svetlu se vytahuje a zatim jen 3 plody

Jay's Peach Ghost Scorpion RFC se taky vytahl, ale kvety co nasazuje jsou na facku, je to male a drobounke, ze to po odkvetu pada. JPGS od WHP je vytahly jeste vic a zacina nasazovat nejake kvety

3x Bhut Jolokia Yellow od gandalfa

Andy's King BOC WHP prvni plod? Doufam, ze jo

Naganero od Zrzka byla jedna z peti poslednich sazenic, na okne v obyvaku se krasne rozvetvila a predehnala ostatni, ale po presunu na balkon bida. Ale jeden papricka bude zarucene