Stankar season 7
- Karliq
- Stálý člen
- Reputace: 339
- Obrázky: 0
Re: Stankar season 7
Před časem jsem borax kupoval v Praze v drogerii ve Zlatnické ulici. Tenkrát byl v prodeji normálně. Ale je to tak pět let. Jestli ho mezitím nezakázali nevím.
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
Nagabrain Chocolate je super, letos mam taky tři kusy.
Jinak máš dobrej cíl. Na takových kytkách mít snad problém nebudeš. 

„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
Ahoj..ještě jen malinký dodatek k samodomo papání pro mravenečky...chris píše: ↑16 čer 2018 14:28Ono nechceš aby se tak uplně přilepili, lepší je když si oslazený borax nanosí do mraveniště a nacpou ho i kuklám.
Akorát že si nejsem jist jak je to s boraxem a naši pečovatelskou EU, měl jsem pocit že v rámci preventivního odzbrojování obyvatelstva a ždímání berní pomocí DPH na předražených produktech v pidibaleních dopadl borax stejně jako třeba travex, že jde koupit jen na ič.
Nebo se pletu a borax prozatím milostivě ponechali i v maloobchodním prodeji?
Teď sem koupil půl kila sáček boraxu za 48kc v Zahradnictví. Bez zivnostaku..nic po mě nechtěla..jen ty peníze..
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
Jára Da Cimrman
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Nano update:
Pred par dny jsem delal postrik s Vapnikem, horcikem a jeste necim (samozrejme davkovani od oka), a povedl se mi uklohnit elixir smrti... po par dnech zacaly odumirat vsechny mlade listecky a okveti. Nastesti jsem to blbec aplikoval uvnitr, takze venkovni rostliny jsou ok.
Takze ma nekolik kousku zase opozdeni nekolika tydnu/mesicu nez znovu obrasi a nahodi kvety, vetsinou jsem postizene konce otrhnul.
Nakonec ale foto zatim nejhezci papricky - TSM

Pred par dny jsem delal postrik s Vapnikem, horcikem a jeste necim (samozrejme davkovani od oka), a povedl se mi uklohnit elixir smrti... po par dnech zacaly odumirat vsechny mlade listecky a okveti. Nastesti jsem to blbec aplikoval uvnitr, takze venkovni rostliny jsou ok.
Takze ma nekolik kousku zase opozdeni nekolika tydnu/mesicu nez znovu obrasi a nahodi kvety, vetsinou jsem postizene konce otrhnul.
Nakonec ale foto zatim nejhezci papricky - TSM

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- padr
- Stálý člen
- Reputace: 653
Já jsem teď provedl totéž - zapomněl jsem pořádně promíchat nálev v rozprašovači a první kusy jsem spálil wuxalem. Ty, co byly kousek dál, již nedostali maximální koncentraci ode dna a jsou v pohodě. Nakopal bych si, ale co už teď.
- stankar
- Stálý člen
Ale je videt, ze postrik na list ucinkuje nekolik dni, protoze prvni dva dny byly vsechny v pohode a zacalo to az ctvrtym dnem a bylo vymalovano. Tak jsem zasmikl a rasi nove bocni vyhony, ktere to mozna letos doma stihnou.
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- padr
- Stálý člen
- Reputace: 653
Já jsem spálil jen část rostliny (střed), takže po stranách roste bez problémů. A projevilo se to druhý nebo třetí den. Prostě takový toping uprostřed sezóny
Zkusil jsem to i vyfotit, ale zaostřila se mi zem místo listů.

- stankar
- Stálý člen
Jak rikas, toping uprostred sezony... ale ted uz se klubou male bocni vyhonky, tak by to mohly jeste letos stihnout

stankar1990@gmail.com