Děkuji, sudy byl vlastně tvůj loňský hecColostomizer píše:Paráda! Ty sudy nemají chybu
2015 první velké pěstování
Re: 2015 první velké pěstování
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Jo tak! Tak to se hlásím o podíl z úrodyPedro píše:Děkuji, sudy byl vlastně tvůj loňský hecColostomizer píše:Paráda! Ty sudy nemají chybu
V tom případě přidám dnešní aktualizaci stavu, aby jsi viděl, jak to rosteColostomizer píše:Jo tak! Tak to se hlásím o podíl z úrodyPedro píše:Děkuji, sudy byl vlastně tvůj loňský hecColostomizer píše:Paráda! Ty sudy nemají chybu
7 pot Jonah a scotch bonnet volně na záhonu konečně kvetou
Aji yellow
Bhut jolokia white jde také do květu, ale dozrávat nejspíš bude ve skleníku. Uvidím.
Sud
Medusa (mutant) - krásně roste, zbarvuje se a hlavně pálí jako peklo. Ideální kombinace.
Haba konečně plodí - našel jsem několik plodů.
Moje noname Mexico - krásně plodí.
Loco
ppp
Etna peperocino
Aji pineapple
-
Soaker
- Stálý člen
- Reputace: 7
ja som bol dnes a nemali, budem pravidelne monitorovat
Kupoval jsem v úterý. Chuť kvělá! Šťavnatá silná dužina, fakt hodně dobrý.Soaker píše:ja som bol dnes a nemali, budem pravidelne monitorovat
jj jsou luxusní chuťově, a roste to samo hlavněpo výsevu jedou jak zběsilý sazeničky. Hlavně nepotřebují skleník mám je venku. rostlina asi tak 60 cm vysoká a každá tak 15-30 plodů, potřebuje mohutnou oporu páč plody jsou veliké a těžké 
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
Pedro ta Bhut jolokia white je impozantni ... ! Sem zvedav jak to bude vypadat obsypane plody.
Mimochodem, obcas mi vrta hlavou, proc vlastne pestujem i ty bezne veci (nagu nebo reapera v samosce nemaj) - jako kapie ze spanelska, nebo v mem pripade uzasne blby zluty hruskovy rajcata a fazole - kdyz si je snadnejs clovek muze koupit v tom lidlu nebo jeste lepe na nejakym trhu ...... ale ten pocit, ze si tech par potvor clovek vypestoval sam!
Mimochodem, obcas mi vrta hlavou, proc vlastne pestujem i ty bezne veci (nagu nebo reapera v samosce nemaj) - jako kapie ze spanelska, nebo v mem pripade uzasne blby zluty hruskovy rajcata a fazole - kdyz si je snadnejs clovek muze koupit v tom lidlu nebo jeste lepe na nejakym trhu ...... ale ten pocit, ze si tech par potvor clovek vypestoval sam!