Děkuju...Ty sudy kamaráde, tak to je pecka. Vůbec jsem takový výsledek nečekal! Takhle na fotkách to nevynikne, ale ve skutečnosti je to fakt mazec. Každá rostlina má boční výhony a dělá keř...je to vidět na té etně. Třeba Mexico mi dělá kompaktní keříky obalené plody, to v truhlíku byly vždy stromy 1m vysoké....a až budou zralé jalapeno, tak to bude teprve něco, jeden keř a co má plodů. Fakt jsem překvapený, jak to těm potvorám svědčí....Holu píše:Smekám kamaráde.Nejvíce mi dostávají ty sudy, přemýšlím o nich na příští rok,
2015 první velké pěstování
Re: 2015 první velké pěstování
Takže kolegové,
dnes jsem si utrhl krásné odranžovo-žluté aji pineapple. Neachal jsem ho na keříku týden...doma jsem ho rozřízl, abych vyndal semínka...a to byla vůně, jako když si dám sklenici piňakolády.Fakt super. Musel jsem ochutnat...pal příjemný, ale ta chuť... chci další odrůdy aji!!! Příští rok to bude paráda!
dnes jsem si utrhl krásné odranžovo-žluté aji pineapple. Neachal jsem ho na keříku týden...doma jsem ho rozřízl, abych vyndal semínka...a to byla vůně, jako když si dám sklenici piňakolády.Fakt super. Musel jsem ochutnat...pal příjemný, ale ta chuť... chci další odrůdy aji!!! Příští rok to bude paráda!
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Tak tohle mi nedělej, kamarádePedro píše:Takže kolegové,

-
- Stálý člen
- Reputace: 0
a to jsou vsechny c.baccatum takove vonave nebo jen tyto Aji?
Vůbec nevím, já doufám, že ano. Že když to bude aji lemon, tak to bude vůně citronu jako blázen...to musím prostě vyzkoušet!!!miroslav píše:a to jsou vsechny c.baccatum takove vonave nebo jen tyto Aji?
Ale tahle ananasová potvora je fakt super....mimochodem ta chuť je taky skvělá. Za mne úplná špička!
-- 22 srp 2015 10:34 --
Kamaráde, já to udělám jinak...asi jako ty se mnou minulý rokColostomizer píše:Tak tohle mi nedělej, kamarádePedro píše:Takže kolegové,
dnes jsem si utrhl krásné odranžovo-žluté aji pineapple. Neachal jsem ho na keříku týden...doma jsem ho rozřízl, abych vyndal semínka...a to byla vůně, jako když si dám sklenici piňakolády.Fakt super. Musel jsem ochutnat...pal příjemný, ale ta chuť... chci další odrůdy aji!!! Příští rok to bude paráda!To já zase chci Aji Pineapple! Počitej se mnou, prosím

Takže poprosím, pošli mi sz s adresou. A pak taky kdy mohu odeslat....cca za 7-10 dní?
Musím říct že mě si taky navnadil
, letos nemám žádné Aji a v tom jsem nejspíš zaváhal ale příští sezonu určitě pár druhů od Aji chci mít 

Úplně tě chápulobo píše:Musím říct že mě si taky navnadil, letos nemám žádné Aji a v tom jsem nejspíš zaváhal ale příští sezonu určitě pár druhů od Aji chci mít

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo... většina Aji jsou chuťovka .... mám několik druhů (i minulý rok) a chutí jsou hned po chineskách ...ale narozdíl od většiny chinesek se nechají tak nějak běžně chroupat ... jsou takové křupavé a štavnaté s výbornou chutí, ale zároveň zeleninové ... jendiný Lemon Drop mi moc nechutná ...to není ono. 

http://www.foto-tapety.cz