Asi máme radost ze života, tak cítíme potřebu nějak s nadhledem se projevit.
Tož kamaráde, nechceš si to ještě rozmysletPedro píše: ↑21 led 2021 00:37Vidíš to...i Baccatum king souhlasí.accuface píše: ↑21 led 2021 00:08Není problém, klidně ti zase nějaký zajímavý papričky poskytnu. Mám na cestě několik zajímavých a řekl bych raritních odrůd, tak se těším. Doufám, že dorazí v nejbližší době, abych je mohl pěstovat ještě letos. Jedná se např. o Sugar Rush Amarillo, Sugar Rush Rojo, Aji Mandarin, Bishop´s Crown Cream nebo Aji Confusion. A jak píše Pedro, ještě je čas to letos rozšířit![]()
BTW...pěkně mě sejříš kamaráde. Páč Sugar Rush je moje nejoblíbenější paprika a s těmi novými odrůdami jsi pokuštěl...ale vydržím a za rok vysadím. Tedy oblíbenost je hned za Aji White Fantasy. Ta prostě vede.![]()
Budu Ti posílat obálku se semínky co jsi chtěl a svojí adresu Ti dám až v květnu,aby nehrozilo nějaké "nečekané" rozšíření playlistu.![]()
Karibská je fakt pecka. Kdo nezkusil, tak neví o co přichází.Bonebreakers píše: ↑21 led 2021 20:02Take musím potvrdit, že Aji Fantasy v mém případě Orange, je suprový nápad a hlavně jsem z ní dělal vynikající Karibskou chilli omáčku.![]()
To byla zřejmě taková malinká narážka zřejmě na "Pedrův karibský sen", tak to musím taky vyzkoušet, až se urodí nějaký habaBonebreakers píše: ↑21 led 2021 20:02Take musím potvrdit, že Aji Fantasy v mém případě Orange, je suprový nápad a hlavně jsem z ní dělal vynikající Karibskou chilli omáčku.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host