Myslíš ještě letos? haha
To už jsem rozšířil.
Původně každoročně 5 kytek (jen sladký), letos ještě nevím co jak vyroste, ale asi 40 krasavic. To mi přijde na chilli neznaboha dost.
Aby pak ty palmy nepřevzaly kontrolu nad zahradou, to nee

Myslíš ještě letos? haha
No vidíš...to už se 2 - 3 Aji vejdou
Vidíš to...i Baccatum king souhlasí.accuface píše: ↑21 led 2021 00:08Není problém, klidně ti zase nějaký zajímavý papričky poskytnu. Mám na cestě několik zajímavých a řekl bych raritních odrůd, tak se těším. Doufám, že dorazí v nejbližší době, abych je mohl pěstovat ještě letos. Jedná se např. o Sugar Rush Amarillo, Sugar Rush Rojo, Aji Mandarin, Bishop´s Crown Cream nebo Aji Confusion. A jak píše Pedro, ještě je čas to letos rozšířit![]()
Ne, neee, to nepiš nebo fakt přiložím ještě letosaccuface píše: ↑21 led 2021 00:08Není problém, klidně ti zase nějaký zajímavý papričky poskytnu. Mám na cestě několik zajímavých a řekl bych raritních odrůd, tak se těším. Doufám, že dorazí v nejbližší době, abych je mohl pěstovat ještě letos. Jedná se např. o Sugar Rush Amarillo, Sugar Rush Rojo, Aji Mandarin, Bishop´s Crown Cream nebo Aji Confusion. A jak píše Pedro, ještě je čas to letos rozšířit![]()
Kuwa že si dám
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host