hele tak nakonec jsem dělal ještě dneska v noci rychlou objednávku z netu a oni je tam měli taky, tak jsem je dal rovnou do košíku.. takže díky, a nějaký semínka můžeme poměnit příště

hele tak nakonec jsem dělal ještě dneska v noci rychlou objednávku z netu a oni je tam měli taky, tak jsem je dal rovnou do košíku.. takže díky, a nějaký semínka můžeme poměnit příště
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Musím se přiznat, že až nedávno jsem se dozvěděl že Bleeding je v podstatě jiné označení pro 7Pot Bubblegum, kterou letos jedu v různých fenotypech, a tudíž Bleeding Jigsaw nemá s Fataliim nic společného, ale je to oranžový fenotyp BBG7. Jsem na ty žvýkačky a pak Numexky letos hodně zvědavý.
No ja prave myslel, ze nekdo zkrizil 7Pot BBG a Fatalii Gourmet Jigsaw, a ted jsem koukal, ze je to z laborky SLP a nesouvisi to s Fataliiho Jigsaw, ale i tak my pry brutalni pal, tak to snad brzo zjistisbobarňa píše: ↑15 led 2019 22:12Musím se přiznat, že až nedávno jsem se dozvěděl že Bleeding je v podstatě jiné označení pro 7Pot Bubblegum, kterou letos jedu v různých fenotypech, a tudíž Bleeding Jigsaw nemá s Fataliim nic společného, ale je to oranžový fenotyp BBG7. Jsem na ty žvýkačky a pak Numexky letos hodně zvědavý.![]()
Tak ať nám to klíčí, roste, plodí,chutná a hlavně pálí![]()
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Jako dárek mi Justin White poslal BBG7xButch Tylor a BBG7xNaga Orange a BBG7 Chocolate Long, ale superhotů mám už letos na mé až až.Kdyby měl ale někdo zájem, tak jenom stačí napsat SZ.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host