

Občas to byl ale boj, aby substrát nebyl všude po zemi a zároveň byly fotky ke koukání.chris píše: ↑04 bře 2019 23:35Tahto nějak asi vypadá mítina v jihoamerickém pralese![]()
![]()
A vřelé díky za to že sis našel při přesazování čas i na nafocení a nasdílení fotek kořenových systémů. Hlavně (ale nejen) když člověk začíná tak každá takováto možnost porovnání je k nezaplacení a člověka hodně posouvá.
Určitě jsem trochu napřed, až mě to děsí. Baccatum jsem letos , kvůli dovolené,vyséval o 3 týdny dříve než loni, proto šly do chladu.Tea Racer píše:Parádní, asi jsi hodne napřed.
Je to moje druhá várka Tu první jsem postupně přiostřoval doléváním zamražené chilli šťávičky a dopadla výborně. Fakt se už nemůžu dočkat, až ji začnu pojídat.Pedro píše: Roste Ti to kamaráde krásně!
Kimči jsme taky zkoušeli a je to pecka! Jen jako koření byla použita směs ultra pálivých a to nebylo úplně dobře.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host