Jojo kolego, jednoznačně nejlepší co jsem dělal a co jsem ochutnal. S tím 7potem to snad také vyzkouším. Pokud nějaký vyroste...satana píše:Taky jsem minulej rok dělal hruškovou omáčku se 7pod Jonahem a super
Hrušková
Re: Hrušková
Pedro a hrušky jsi kupoval? 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Ne, na zahradě zrály první hrušky (máslovky?). Tak ty do toho přišly....Už padly dvě skleničky...rychle to mizí.BlueShark píše:Pedro a hrušky jsi kupoval?

-- 04 srp 2015 14:05 --
Je skvělá, fakt doporučuju.Colostomizer píše:Vypadá výhřevně
-
- Nový člen
- Reputace: 0
Tak som dnes skusil podla tvojho receptu. Ked bola horuca, bola celkom dobra, ale teraz, ked vychladla je priam vynikajuca!
Lutujem iba, ze som spravil len polovicnu davku, predsalen to bola prva omacka, ktoru som kedy robil, tak som si nebol isty
Vdaka za recept.

Rádo se stalo...já vařil minulý týden 7-8 litrů. Vítr nám řádil na zahradě. Shodil hrušky, tak jsem je posbíral a i když byly nezralé, tak jsem to uvařil. No a už 3 sklenice jsou pryč.
Musím říct, že hrušková je nejlepší omáčka co jsem dělal. Ještě docela fajn je dýňová.
Teď jsem dostal bedýnku broskví a jedu si ke kamarádovi pro švestky, takže švestkovou a broskvovou zkusím taky.
-- 29 srp 2015 20:57 --

Musím říct, že hrušková je nejlepší omáčka co jsem dělal. Ještě docela fajn je dýňová.
Teď jsem dostal bedýnku broskví a jedu si ke kamarádovi pro švestky, takže švestkovou a broskvovou zkusím taky.
-- 29 srp 2015 20:57 --
A ještě jednou díky za zpětnou reakci.Kufor píše:Tak som dnes skusil podla tvojho receptu. Ked bola horuca, bola celkom dobra, ale teraz, ked vychladla je priam vynikajuca!Lutujem iba, ze som spravil len polovicnu davku, predsalen to bola prva omacka, ktoru som kedy robil, tak som si nebol isty
Vdaka za recept.

Kdo všechno už ji zkoušel? 

- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 826
Přidávám se. Už jsem ji taky vyzkoušel. Jenže jsem dal na 3 hrušky asi 7 rajčat a velké množství okrasných chilli + Jolokii, takže spíše než po hruškách chutná po rajčatech a paprikách a taky málo zázvoru a balsamica. Ovšem to jsou moje chyby, další várka bude stiktně dle receptu. Ale ani tak není nijak špatná. Toť můj pokus