Soutěž o nejmenší chillinku
Re: Soutěž o nejmenší chillinku
Ahoj, krásný kousek. Na přání nesoutěžní, ale opravdu krásný

Díky za něj.

-
- Stálý člen
- Reputace: 1654
- Obrázky: 0
Tak i já se zapojím do soutěže, a to s Black Panther. Dostal jsem ho v Dachovech od maba, byla to taková chcíplina. Po přesazení a postupném přihnojování se rezjela, převážně do výšky. Doposud dala 5 plodů, plus tyto tři, další dva dozrávají, kvete a má nasazeno cca. 10-15 nových plodů. Velikost nic moc, největší paprička měla asi 3cm.

tydzej píše: ↑19 zář 2018 21:22Tak i já se zapojím do soutěže, a to s Black Panther. Dostal jsem ho v Dachovech od maba, byla to taková chcíplina. Po přesazení a postupném přihnojování se rezjela, převážně do výšky. Doposud dala 5 plodů, plus tyto tři, další dva dozrávají, kvete a má nasazeno cca. 10-15 nových plodů. Velikost nic moc, největší paprička měla asi 3cm.
Ahoj

Máš moc pěknýho prdiPanthera

-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
- Obrázky: 0
Čekám kdy přijde někdo s první fotkou pořízenou skrz mikroskop 
btw, gramáž na prvních postech nebude uplně snadné určit, každý mm stopky jí ovlivní, a hlavně dostatečně přesné váhy taky nejsou v kdejaké domácnosti, kuchyňské váhy obvykle na škále tak do 5-10g fungují spíše jako generátor polonáhodných čísel... co takhle dle přitomnosti pohledově životaschopných semínek.

btw, gramáž na prvních postech nebude uplně snadné určit, každý mm stopky jí ovlivní, a hlavně dostatečně přesné váhy taky nejsou v kdejaké domácnosti, kuchyňské váhy obvykle na škále tak do 5-10g fungují spíše jako generátor polonáhodných čísel... co takhle dle přitomnosti pohledově životaschopných semínek.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
No já ti nevím. Tak každej to unípne s nějakou stopkou... A počítat semínka se mě moc nezdá, dyť každej druh mívá jinej počet semínek. To by museli mít všichni stejnej druh.chris píše: ↑20 zář 2018 16:39Čekám kdy přijde někdo s první fotkou pořízenou skrz mikroskop
Stále mě vychází nejlíp velikost a pri shodě gramáž.