Quentin_Bull_89 - sezóna 2020
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9615
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Quentin_Bull_89 - sezóna 2020
Netřeba kurz....případně napiš PM.
O Mosteckém pivovaru jsem četl a prý byl vyhlaseny široko daleko, pak na něj myslím chtěli navázat a obnovit slávu mosteckeho piva, ale stálo to za starou belu, ale do léta by jste mohli mít otevřený nový minipivovar, tam se chystám na košt měl by být u kruhace, jak se jede k 7group, je tam teď novostavba.Quentin_Bull_89 píše: ↑17 dub 2020 11:30Když hnojivo do domu, tak jedině Radegast nebo Bernard.To dá rozum. Tady u nás točí samé patoky, hrozný. Děda rád vzpomíná na starý mostecký pivovar a jejich v širém okolí vyhlášenou 12°. Ale ty časy jsou už dávno pryč.
A ještě Edit k tomu Radegastu, udivuje mě to, protože každý kdo není z našich končin si stěžuje, že je moc hořký a tady ty naše moravské pysky už jsou na to asi zvyklé a naopak sladké piva nám moc nesmakujou
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
No jo, o tom vím, taky čekám, až bude otevřený. Tak pak dej vědět, mužem pokecat u píva.Žíža píše: ↑17 dub 2020 14:24O Mosteckém pivovaru jsem četl a prý byl vyhlaseny široko daleko, pak na něj myslím chtěli navázat a obnovit slávu mosteckeho piva, ale stálo to za starou belu, ale do léta by jste mohli mít otevřený nový minipivovar, tam se chystám na košt měl by být u kruhace, jak se jede k 7group, je tam teď novostavba.Quentin_Bull_89 píše: ↑17 dub 2020 11:30Když hnojivo do domu, tak jedině Radegast nebo Bernard.To dá rozum. Tady u nás točí samé patoky, hrozný. Děda rád vzpomíná na starý mostecký pivovar a jejich v širém okolí vyhlášenou 12°. Ale ty časy jsou už dávno pryč.
A ještě Edit k tomu Radegastu, udivuje mě to, protože každý kdo není z našich končin si stěžuje, že je moc hořký a tady ty naše moravské pysky už jsou na to asi zvyklé a naopak sladké piva nám moc nesmakujou
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

Podle mých informací měl původně otevírat na jaře, ale vzhledem k situaci to vidím nejdříve leto/podzim, já dodával pohony firmě, která dělá technologie pro pivovary, takže tak jsem se o něm dozvěděl a do Mostu jezdím právě služebně za zákazníkama, tak jsem si říkal, že až to dodelaji, tak zkusím jak dělají naše pohony pivoQuentin_Bull_89 píše: ↑17 dub 2020 17:08No jo, o tom vím, taky čekám, až bude otevřený. Tak pak dej vědět, mužem pokecat u píva.Žíža píše: ↑17 dub 2020 14:24O Mosteckém pivovaru jsem četl a prý byl vyhlaseny široko daleko, pak na něj myslím chtěli navázat a obnovit slávu mosteckeho piva, ale stálo to za starou belu, ale do léta by jste mohli mít otevřený nový minipivovar, tam se chystám na košt měl by být u kruhace, jak se jede k 7group, je tam teď novostavba.Quentin_Bull_89 píše: ↑17 dub 2020 11:30Když hnojivo do domu, tak jedině Radegast nebo Bernard.To dá rozum. Tady u nás točí samé patoky, hrozný. Děda rád vzpomíná na starý mostecký pivovar a jejich v širém okolí vyhlášenou 12°. Ale ty časy jsou už dávno pryč.

- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
Dneska konečně první den bezvětří, tak jsem se pustil do pokládky netkanky na záhony, kde budu mít umístěné textily. Zítra budu ještě pokračovat zbytkem, jelikož dnes mi došel kotevní materiál, stovkové hřebíky by byly, zátky od lachoutů došly. Musím ráno po noční něco popít.

Rovněž jsem tak nějak pozoroval, jak moc budou mít kytky v průběhu dne nadávkované sluníčko. Záhony mám umístěné na pozici V 111°, ale slunce mi tam pere už od rána od V 86° do JZ 215°. Jediná prodleva je v čase, kdy je slunce v pozici JV 138° do J 158°, kdy mi stíní sousedovo proklatý modřín a smrk.

Rovněž jsem tak nějak pozoroval, jak moc budou mít kytky v průběhu dne nadávkované sluníčko. Záhony mám umístěné na pozici V 111°, ale slunce mi tam pere už od rána od V 86° do JZ 215°. Jediná prodleva je v čase, kdy je slunce v pozici JV 138° do J 158°, kdy mi stíní sousedovo proklatý modřín a smrk.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
Tomu říkám správný přístup k recyklaci 
A trocha rozptýleného stínu před polednem vůbec není na škodu ani pro dospělé kytky, pro čerstvě vypuštěné ssazenice už tuplem né.
Jinak moc pěkné terásky, dalo by se tam hodně vyhrát s rozvodem závlahové vody a pak už se hlavně kochat výhledem na kytky a do krajiny.

A trocha rozptýleného stínu před polednem vůbec není na škodu ani pro dospělé kytky, pro čerstvě vypuštěné ssazenice už tuplem né.
Jinak moc pěkné terásky, dalo by se tam hodně vyhrát s rozvodem závlahové vody a pak už se hlavně kochat výhledem na kytky a do krajiny.

TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"