A ještě fotečka z GrowBoxu, kde jsem musel o pár cvaknutí zvedat světlo. Dál ukázka plodů Count Draculy ty v popředí jsou z toho "nepovedeného" a ty vzadu jsou ty správné
Spoiler!
Přihodím ješťě přezimované Haba Bonda Ma Jacque, ale tam budu muset trochu přidat hnojení listy mají nějak světlou barvu tedy podle mně. Nějak to s těma přezimovanýma jestě moc neumím
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Protože se do práce musí, ale jedeme nouzový režim, bylo trochu více času a nějak se vyplnit musel, tak jsem se rozhodl uklidit a vytřít Grow box, no a přitom se udělalo pár foteček chili garsonky (Když někdo chilli-domek, tak já potom chilli-garsonku) a i vlastních papriček hezky vyskládaných na stole. A bonus - vyklíčená rajčátka Koralik.
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Začíná se s přibývajícím jarem blýskat na dobré časy resp. papričky, nově se začínají objevovat na Fatalii Yellow první mrňata, a to na obou rostlinkách .
Bone
Je potřeba se trochu pochválit a taky pochlubit jak to roste. Rostlinky co jsem zakládal už loni, tak pomalu začínají finišovat. Počítám, že tak za měsíc bych mohl dávat fotky s dozrávajícíma papričkama. V boxu už bylo potřeba uvolnit trochu místa a několik z těch větších se šlo povinně slunit na parapet. Stejně jako loni, tak malé rostlinky jedou po Sparťánsku, za sklem do plného slunce, kde je jen trochu zastíní větší rostlinky. Rajčata a menší chilliny mám u oken na druhé straně budovy, kde je více stínu a trochu chladněji, jinak by ta rajčata asi už byla metrová. Co mohu ocenit je trojkombinace hnojení ChiliFocus+Vitality Komplex+Lighnohumát, po tomto lektvaru rostou přímo před očima
Bone
Když vidím ty fotky, tak mi začíná být líto, že máte nyní v práci omezený provoz (jako asi všude) a že jsem se nemohl v týdnu mrknout nahoru.
To máš obsazený okna i na chodbě?
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
Jasně půlka chodby je plná chilli, ještě tam mám druhou půlku chodby volnou. Ale chodba má tam 15-20 metrů takže místa zatím dost. Potom bych jinak musel expandovat do dalších pater V klídku ke konci května se podíváš rovnou na dozrávající papričky.
Bone