Aha není metr jako metr, Ty jej máš trochu větší, no tak tu Dorsetku trochu poladím asi křoviňákem jako živej plot v parku, když mně bude přerůstat přes hlavu.
Jo ten GrowBox je super, jednak drží stabilní teplotu a vlhkost, potom to světlo se od těch stěn odráží jinak než když to máš na volno u okna. Asi na to abych to udržel až do plodů to nebude, tam to slunce asi bude nezbytné, nevím jestli by to nechytalo potom nějaké divné pachutě, chilli není tráva, to potřebuje slušné zacházení a číst pohádky. Ten GrowBox jsem tak trochu probral z těma dredatýma idividuama, co je tady občas u nás "máme na pokec". Ten stan jede stabilně 25°C vlhkost v rozmezí 25-40% co jsem dneska tak poočku sledoval. Jen bych teď asi dal ten větrák nahoru, jen kvůli zvětšení mista dole, takhle jsem se připravil o nějaký ten prostor, přímo k němu nemohu dát rostlinku protože by to asi neustála a odklánět ten proud vzduchu směrem nahoru nějakým plastovým kolenem 90° jsem zatím nevyzkoušel a ani nevím jestli to má smysl, tohle zatím vyhovuje, fouká to na papriky a jak se trochu kymácí, tak sílí ve stonku a to je cajk.
Tak ke klíčení, klíčil bych více jen pro tu jistoto, ale není místo, prostě není, tedy na to prvotní by ještě bylo, narvu to v práci všude možně, ale co pak s tím