Dachovy 2019 - celostátní sraz "na půli cesty"
- Praha
- Moderátor
- Reputace: 1033
- Obrázky: 0
Re: Dachovy 2019 - celostátní sraz "na půli cesty"
Vážení, právě jsem volal do kempu a u každé chatky je venkovní stůl, 6 židlí, ohniště. Samozřejmě s možností spojení stolů s podmínkou uvedení do původního stavu při odjezdu.
Naposledy upravil 1 dne Praha; celkem upraveno 6x.
-
- Stálý člen
- Reputace: 2978
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude super, už se na Vás těším
-
- Stálý člen
- Reputace: 1654
Zdravím přátelé, jak jsem již oznámil na začátku, letos je bohužel akce beze mně. Zkoušel jsem to doma protlačit vrchem spodem, ale opravdu to nevyjde, už to mám jistý. Nechával jsem si to pro sebe a dojel bych případně s Fabošem by car jako překvapení, se stanem, jídlem i pitím, abych nenaboural plány
, ale prostě ne. No co už. Ale abych se aspoň trochu připomněl, pošlu po Fabošovi přebytkové kytky, všechny divošky. Ještě se s ním domluvím, jak mu je dovalím. Tak si je prosím rozeberte, budou to 3 volné kusy Cap. Praetermissum, pro Baronka bude bokem po jednom kuse Praetermissum a CAP489, páč je po mně pochtíval
Doufám, že se aspoň s některými uvidíme co nejdřív na nějakém scuku bo soudružské návštěvě, páč do vypalováku je sakra daleko!!!

Doufám, že se aspoň s některými uvidíme co nejdřív na nějakém scuku bo soudružské návštěvě, páč do vypalováku je sakra daleko!!!
Tydzeji zdar.
Hele tomu že nejedeš neuvěřím, dokud neuvidím ve špíglu tvou vzdalující se postavu, kterak mává jako poslední sbohem těm Adélám co mě nabalíš. A až se z tvé siluety na obzoru stane pouhá malá tečka ( nebo jak po 5metrech projedu zatáčkou ), zatlačím slzu a šlápnu na to.
Tím sem chtěl říct ať nic ke mě nevozíš, stavím se k tobě cestou. Však to mám takříkajíc po cestě.
Hele tomu že nejedeš neuvěřím, dokud neuvidím ve špíglu tvou vzdalující se postavu, kterak mává jako poslední sbohem těm Adélám co mě nabalíš. A až se z tvé siluety na obzoru stane pouhá malá tečka ( nebo jak po 5metrech projedu zatáčkou ), zatlačím slzu a šlápnu na to.
Tím sem chtěl říct ať nic ke mě nevozíš, stavím se k tobě cestou. Však to mám takříkajíc po cestě.
-
- Stálý člen
- Reputace: 1654
Čau, huž je to tak. Bohužel se mi k tomu všemu doma přidaly neštovice u syna a zřejmě zápal plic u mé 98leté tety, takže to musím opravdu zabalit, aniž bych si vlastně zabalil. Ale nemůžu přece po tobě chtít, aby jsi dojel zase až k nám. Budu tak velkým dlužníkem, že se už nikdy nedoplatím ... 
.
Jojo, neboj ty se nic, cestou se stavim. No problemo. Hlavne se brzo a dobře uzdravte všichni.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
Dorazím buď spolu s Kartuzem a Erbenem, nebo po vlastní ose, rozhodnu to až během čtvrtka dle toho kdy přesně bude Kartuz Erbena v pátek nabírat. A jak tak koukám na předpověď https://www.yr.no/place/Czech_Republic/ ... /long.html tak místo plavek zabalím spíše větší celtu, mohla by se hodit 

TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
Jeste jeden blbej dotaz. Elektrina a lednice na chatkach jsou? Je to celkem zasadni kvuli potravinam. Mam pripadne malou autolednicku ale ta chladi malo tak na 12stupnu...coz je jako bude venku.