Aktivně jsem založil další vlákno

Vzniklo hlavně na přání moderátora Holu z praktických důvodů.
Tento sraz není třeba dlouze představovat, již má celkem hezkou tradici a každoročně je to taková menší generálka na Vypalovák ale především sraz všech chillenců, kteří působí především na zdejším chilli-foru. Degustace pochutin, výměna sazenic, bečka, prase ... atd ... Nebudu to dlouze okecávat to bych nechal jiným zdejším bardům

Důležitá věc, je ta, že jsem se dneska bavil s hlavním organizátorem tohot srazu Wlastou a ten povídal, že POKUD sraz bude pak pouze v jednom možném termínu a to 10. - 12.5.2019.
Seznam účastníků:
Baron,
OMO,
Lobo,
Wlasta1,
Erben61,
Vasjis,
Praha,
MartinS,
Scoo,
Petr.polasek,
Chris,
Pedro,
Koniash,
Kartuz,
Faboš,
Doktor,
Bacula,
Palko,
Jacopo.F,
Accuface
Quentinbull
Pavel - Sampion Chillimaster
Sraz se bude konat v kempu Velký Vřešťov:
https://www.velkyvrestov.cz/kemp/okempu.html
Zde je mapa:
https://en.mapy.cz/zakladni?source=firm ... 52138&z=15
Příjezd:
Včera jsem telefonoval s Wlastou a povidal že mu to je jedno, že tam může být klidně už od rána, vyzvedne bečky a je ready akorát tam nechce být sám třeba 4 hodiny. Takže stačí mu zavolat a domluvit se s nim kdyby chtěl někdo přijet brzy. Každopádně já vyrazim v 10 a kolem půl jedné až jedné tam budu to Wlasta povidal ze uz tam bude dávno.
Vybavení, jídlo a co vzít ssebou:
jídelní potřeby a ostatní nádobí si každej bere sám za sebe. Par lidi tu rikalo ze berou i hrnce to bude bohate stacit.
Jidlo nema nikdo uz kupovat, maso je zajištěné cca 20Kg, hovězí, vepřové, špízy a pivo 3 sudy.Pak se to jen zase rozpočíta jako vždy.
Kdo má rád k jídlu i něco jiného než maso, třeba sýry a zeleninu tak to musi kazdy sám
 Stejně tak tvrdý alkohol a nealkoholické nápoje každý sám za sebe.
 Stejně tak tvrdý alkohol a nealkoholické nápoje každý sám za sebe.V chatach je kuchyň, elektřina, sprcha na žetony záchod.
Peřiny tam prý budou ja ale beru spacák, kvůli hygieně.
Cenově si to dovolim odhadnout na 2noci:
Ubytovani: 300
Parking: 60
Dva žetony: 50
Jidlo + pivo: 400 - 800 (podle počtu lidí)
Cestovné: individuální
Sobotní exkurze:
Předběžně domluveno s majitelem chilli-fora na 13tou hodinu z mnoha důvodů. Není to povinné a kdo bude chtít jet pak musí být neříkám že střízlivý na nule ale ožralý spací pytle zůstávají na areálu

Seznam věcí, s čím můžou účastníci počítat:
Baron : Uvaří líčka. Vše potřebné bere s sebou. Vařič, záklaďák, veškeré ingredience, kuchařské potřeby, misky, příbory atd…
Wlasta : Pivo, nealko pivo, limonádu, sodovku, kýtu na grill
Praha : Grill, brikety, prodlužovačku, špíz, kelímky na pití 0.2, 0.3, 0.5l, lžičky, talíře, kafe, smetanu do kafe, čaj, cukr, rum na grog, chleba, nějaká čerstvá zelenina, rychlovarná konvice, mycí prostředky(jar,houbu,drátěnku,utěrku), panáky( prázdné), hořčice(2x plnotučná a 2x kremžská), ubrousky na utření …., nějaké dřevo na oheň, tomahawk, alobal
MartinS: Plachty + pavouky/gumicuky. Plachtu asi 2x2 a pak jeste 5x4..vezme oboje
Lobo: 2 pytle dřeva na oheň, provazy, plachtu 5x4m, konstrukci na ukotveni plachet
Faboš: Dřevo na oheň

jak tvrdí má velevtipná žena,má prohlubující se závislost na všem kolem chilli mi nedovolí se nezúčastnit...
 jak tvrdí má velevtipná žena,má prohlubující se závislost na všem kolem chilli mi nedovolí se nezúčastnit...