Tentokrat jsem nechal nalozeno pres 24h, ale ne z duvodu nutnosti, ale protoze jsem na to v nedeli uz nemel silu.
Pouzil jsem hovezi zadni ve valecku, maso nadherny absolutne libove.
1hodina do mrazaku, nakrajel jsem na silnejsi platky 6-10mm.
45 minut na 70°C a zase 5 hodin na 60°C s vareckou ve dvirkach.
Budik ve 2h rano na vypnuti trouby

Opet to dopadlo skvele. Delal jsem tentokrat bez chilli, aby to mohla i manzelka.
Trochu jsem ubral koreni.
Pouzil jsem
2x sojovka 150ml
1x grilovaci koreni - Knorr Grilovaná krkovička
trochu sladke mlete papriky (asi tak jedna lzice)
2 lzice cesnekove pasty
trocha cerstve namleteho barevneho pepre.
Dalsi sul uz jsem nepridaval, v sojovce a koreni je ji dost.