Zdar, pálí to jak asi Zimbabwe bird. Dáš jednu a cca equivalent 1/4 hábka. Ty frutescens mají hóódně jedovatý palErben61 píše: ↑07 lis 2018 10:38Zdárek, dobrá práce s tou dýňovou polévkou. Rozhodně vím, že jsi nejen špičkový pěstitel chilli, rajčat a dalšího včetně sekvojí ale i gurmán a pěkně mlsná huba. Ještě jednou díky za semínkaa při té příležitosti a touhle oklikou se tě zeptám. Jak velký koule má to mrňavý Azorský chilli, resp. kolik bych musel nasypat myších bobků do polévky místo nagy kterou jsi opálil tu dýňovku ???? Napřesrock, tedy za pár, chci dát zas prostor do truhlíků nostalgickým Pequinům a Borderům,možná bych je doplnil těmito špéciemi. Mám totiž ještě nějaký Liberijský domorodky od Pedra, mohla by to být docela pěkná dekorativní truhlíkovina.
![]()
![]()
![]()
![]()
Domorodka je taková zajímavá. Mně jedna rostla v kempu, ale z nedostatku slunce to byl taový strom...U kuchyně pro místní zaměstnance jsou to krásné keříky velokosti cca 50cm na výšku. Ale jak to poroste v naší půdě plné živin nevím. Posílal jsem kdysi nějaké plody a třeba z nich někdo zkusil něco vypěstoval. Až tam zase pojedu, tak slibuji zaslání několika zájemcům plody z trhu.Erben61 píše: ↑07 lis 2018 10:38Zdárek, dobrá práce s tou dýňovou polévkou. Rozhodně vím, že jsi nejen špičkový pěstitel chilli, rajčat a dalšího včetně sekvojí ale i gurmán a pěkně mlsná huba. Ještě jednou díky za semínkaa při té příležitosti a touhle oklikou se tě zeptám. Jak velký koule má to mrňavý Azorský chilli, resp. kolik bych musel nasypat myších bobků do polévky místo nagy kterou jsi opálil tu dýňovku ???? Napřesrock, tedy za pár, chci dát zas prostor do truhlíků nostalgickým Pequinům a Borderům,možná bych je doplnil těmito špéciemi. Mám totiž ještě nějaký Liberijský domorodky od Pedra, mohla by to být docela pěkná dekorativní truhlíkovina.
![]()
![]()
![]()
![]()
JJ z Náplavky. Fialová říkášMartinS píše: ↑08 lis 2018 10:32Omo to jsou ty Azorske mysi bobky jak jsem si od tebe bral seminka na naplavce?
Uz mam malinkou rostlinku s deloznimi listky a je cela fialova
Snad mi nechcipne, jedu ji v kokosu a zjistil jsem ze kokos je mnohem narocnejsi nez zem. Hlavne diky PHcku, ktere jsem u klasickeho substratu prakticky nemusel resit.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host