vždy jsem v časové tísni,takže jen rozkrojím a až to proschne,stopka se odloupne skoro sama a semínka odpadnou lehkým poklepem
 vždy jsem v časové tísni,takže jen rozkrojím a až to proschne,stopka se odloupne skoro sama a semínka odpadnou lehkým poklepem  

mno...378 asi bude optimistický náhled,ovšem ta druhá Dorset,ta je nějaká prudce výživná,tam to vidím ve vyšších stovkách plodů..navíc míním přitápět a prodloužit jim krapet život,resumé očekávám tak v půli listoprdu...ale člověk míní a příroda mění
 mno...378 asi bude optimistický náhled,ovšem ta druhá Dorset,ta je nějaká prudce výživná,tam to vidím ve vyšších stovkách plodů..navíc míním přitápět a prodloužit jim krapet život,resumé očekávám tak v půli listoprdu...ale člověk míní a příroda mění   ...jde  jenom o pokus,není to nosný program...nosný program je haba red,z dorset mám trochu strach ohledně palu
...jde  jenom o pokus,není to nosný program...nosný program je haba red,z dorset mám trochu strach ohledně palu 

je a festovní,docela vychytaný receptík,už jsem to zkoušel k stejkům a dost dobré

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti