Bullets 2K18
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Re: Bullets 2K18
Pořídil jsem proti původnímu plánu z května další tři kousky, takže jsem musel dokoupit květináče. Každopádně včera bylo všechno dopřesazováno do finálních 6,5l. Celkem mám tedy venku 16ks chilli plus indoor parapet
proti zdejším megalomanům malá "sbírka"

-
- Stálý člen
-
- Stálý člen
Jsem tady s dalším updatem
včera po příjezdu z práce a posvačení jsem se šel mrknout na ty moje holky. Vypadaly v pohodě jen mám pocit, že kvůli velké násadě květů začínají trošku žloutnout staré listy od spodu. Předpokládám vyčerpání živin z před hnojeného substrátu. Začít tedy s hnojením na květ? Mám připravený BIO BLOOM a TOP MAX od Biobizz. To co se tady začalo dít večer asi nemělo obdoby. Z krásného slunečného podvečera se velice rychle stávala doslova černá noc. Při představě, jak kytky vypadaly po minulém krupobití... Udělal jsem rychle jednu panoramu a všechny kytky natlačil do krytého vstupu do baráku (naštěstí je ještě jeden zadní vstup
). Dobře jsem udělal! Přišel takový orkán, že i ve vstupu měly kytky co dělat, aby je to nepolámalo. Postupně se přidal slejvák a opravdu vydatně pršelo dlouho do noci. Ráno před prací jsem kytky roznesl zpátky na své místo. Možná si řeknete blázen, ale úplně vidím, jak kytky ráno plavou ve vodě a kdo ví, třeba i polámané. Neovlivním co se děje s kytkama v pracovní době, ale když je můžu zachránit? Udělal bych to klidně znovu
dost keců přidávám zmíněnou panoramu a detailnější fotky přidám během dne (nejpozději večer) 

-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
To buď v klidu, žádný blázen, dobře jsi udělal. Já si včera odpoledne připadal jak nějaký zaměstnanec bondage klubu, když jsem viděl jak vítr na balkóně mává s kytkama a neustále zesiluje, tak jsem popadl špagát a přivazoval, a uvazoval, a vyvazoval, a dotahoval... 
U rajčat jsem i semtam preventivně ustříhnul nějaký ten do volného prostoru příliš trčící nadbytečný výhonek v horní třetině kytek do kterého by se mohl vítr příliš snadno opřít...a ještě že tak, podvečer když byl vítr nejsilnější to sice kytkama házelo ze strany na stranu, mlátilo jimi o okení skla, ale nic podstatného se neulomilo. I ta nejvytáhlejší z baccatum (malawi piquante, má cca 180 cm), to nakonec přestála. Ono bohatě stačí co mi odlámala ta minulá bouřka s kroupami před pár týdny, zrovna z malawi mi tehdy zbyla jen cca půlka kytky.

U rajčat jsem i semtam preventivně ustříhnul nějaký ten do volného prostoru příliš trčící nadbytečný výhonek v horní třetině kytek do kterého by se mohl vítr příliš snadno opřít...a ještě že tak, podvečer když byl vítr nejsilnější to sice kytkama házelo ze strany na stranu, mlátilo jimi o okení skla, ale nic podstatného se neulomilo. I ta nejvytáhlejší z baccatum (malawi piquante, má cca 180 cm), to nakonec přestála. Ono bohatě stačí co mi odlámala ta minulá bouřka s kroupami před pár týdny, zrovna z malawi mi tehdy zbyla jen cca půlka kytky.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
-
- Stálý člen
- Reputace: 5033
dobře jsi udělal,větr a déšť je špatně a kroupy ještě hůř,letos jsem venkovní jednou nestihl a pohroma veliká,vzpamatovávají se,ale strašně pomalu
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
Kytky přečkaly divy v pořádku, ale dostaly zabrat od pátečního večera do pondělního rána... Přicházely a odcházely přeháňky pořád dokola, takže jsou kytky totálně prochcané
stále víc začínám uvažovat o pořízení aspoň malého skleníku/foliáku pro příští sezonu. Pěstování pod holým nebem není nic moc pro moji povahu 

-
- Stálý člen
Menší aktualizace kytek, které jsou letos opravdu zkoušeny co vydrží... 
Zleva: Purple Ufo, Black Pearl, Black Namaqualand, Limon a NuMex Suave Orange

Zleva: Fish, Shishito, Mushroom Yellow, Jamaican Red a Black Scorpions Tongue

Zleva: Tabasco, Capsicum Praetermissum - Cumari Pollux, Aji Lemon Drop, Blondie a Golden Nugget

Zleva: Purple Ufo, Black Pearl, Black Namaqualand, Limon a NuMex Suave Orange
Zleva: Fish, Shishito, Mushroom Yellow, Jamaican Red a Black Scorpions Tongue
Zleva: Tabasco, Capsicum Praetermissum - Cumari Pollux, Aji Lemon Drop, Blondie a Golden Nugget
-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
Moc pěkná přehlídka 
Jestli se fish zadaří tak bych tě na konci sezóny poprosil o pár semínek, letos jsem jí měl v přeběžném plánu ale a pak na ní tak nějak nedošlo.

Jestli se fish zadaří tak bych tě na konci sezóny poprosil o pár semínek, letos jsem jí měl v přeběžném plánu ale a pak na ní tak nějak nedošlo.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |