Ještě uplně jiný dotaz .Když zalévám kohoutkovou vodou. Pro odstranění chloru se doporučuje nechat odstát. Stačí 24 hodin?(kolik je minimun aby chlor vyprchal)
Za jakékoliv info. předem moc dík.
To ešte len bude Cirkus AlešOMO píše: ↑01 bře 2018 11:29Chápu že jsi zde nový (nadržený), ale netřeba zakládat nové vlákna. Stačí se ptát ve stávajících hnojeni-chilli-paprik/topic1292.html nebo zacatecnicky-koutek/potrebuji-poradit-z ... t2925.html
OMO píše: ↑01 bře 2018 11:29Chápu že jsi zde nový (nadržený), ale netřeba zakládat nové vlákna. Stačí se ptát ve stávajících hnojeni-chilli-paprik/topic1292.html nebo zacatecnicky-koutek/potrebuji-poradit-z ... t2925.html
Jakým dávkováním ten substrát oživuješ? Na obalech se píše 4-5 lžic na rostlinu, což se mi zdá poněkud ošemetný popis.Kendy píše: ↑01 bře 2018 12:15Já granuláty používám, protože recykluji substrát. Mám už roky pořád ten stejný. Na konci sezóny si ho schovám a na jaře ho dohnojím granulátem. Ten je dobrý v tom, že obsahuje všechno komplet včetně stopových prvků. dodám do substrátu to, co jsem si minulou sezónu vzal.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů