Zrzek 2016
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Zrzek 2016
No ja to koupil v Edenu. Ta sekce je mezi sekce u mimina (s plinama) nahore. stalo to neco kolem tech 40kc, jsou pruhledny 

- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 826
Není parník jako parník, u nás je to minipivovar Parník, ne ten co se plaví po VltavěErnest píše:Sakris tak takhle se to dela! Tajna vymnena kufriku na parniku u piva ..... skoda ze nepiju a na parnik do te klendry by me dnes nikdo nedostal!![]()

Děkuju, ale je to piplačka (nastříhat,napsat, oblepit lep.páskou) a životnost v tom vlhku je mizerná.Colostomizer píše:Bod za vlaječky! To je armáda

- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Parník byl super, rád bych znovu... pokud se podaří zajistit
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
Jo, nakonec mi to nedalo a prosmejdil Eden pri vecernim nakpupu jeste jednou ... takze uz tady dva dny lezej ty obrovske 1L kelimkychocholo3 píše:No ja to koupil v Edenu. Ta sekce je mezi sekce u mimina (s plinama) nahore. stalo to neco kolem tech 40kc, jsou pruhledny

- Zrzek
- Stálý člen
Dobrý den ve spolek,
dnes se při prohlídce mým chilli světem podíváme jak se daří čerstvě vyklíčeným sazeničkám Jalapena a nahlédneme také jak povyrostly ostatní. Pojďme tedy na to
Nejmenší vzrůstem, ovšem největší palem se nám předvádí Carolina Reaper

Další na výsluní je nenápadná bílá Devils Tongue

A zatím největší se jeví Squash Yamaica Yelow

A tady jsem si trošku pohrál a z jedné Zimbabwe Bird udělal na chvíli modelku a takhle pózovala

Rostlinkám se zdá daří docela dobře, zatím to zvládají bez hnojiva i v loňským substrátu. A tady se podívejme na Jalapena a Cherry Chocolate zaseté minulý víkend. Všechny zaseté semínka (40x) vyklíčily do týdne, teda až na 1x Jalapeno Purple. Dokonce i z 8 semínek rajčat (sraz Žopy) vyklíčily všechny, což mě dost potěšilo.

Pánové přeji hodně úspěchů
dnes se při prohlídce mým chilli světem podíváme jak se daří čerstvě vyklíčeným sazeničkám Jalapena a nahlédneme také jak povyrostly ostatní. Pojďme tedy na to

Nejmenší vzrůstem, ovšem největší palem se nám předvádí Carolina Reaper
Další na výsluní je nenápadná bílá Devils Tongue
A zatím největší se jeví Squash Yamaica Yelow
A tady jsem si trošku pohrál a z jedné Zimbabwe Bird udělal na chvíli modelku a takhle pózovala
Rostlinkám se zdá daří docela dobře, zatím to zvládají bez hnojiva i v loňským substrátu. A tady se podívejme na Jalapena a Cherry Chocolate zaseté minulý víkend. Všechny zaseté semínka (40x) vyklíčily do týdne, teda až na 1x Jalapeno Purple. Dokonce i z 8 semínek rajčat (sraz Žopy) vyklíčily všechny, což mě dost potěšilo.
Pánové přeji hodně úspěchů

- Zrzek
- Stálý člen
Včera jsem byl nucen přesadit čerstvě vylezlé Jalapena, protože jsem měl Jiffy postavené na kartonu a ten jak vlnul tak i plesnivěl, to samé i jiffy jak byly natěsnané u sebe. Nakoupil jsem půllitrové kelímky a jal se přesazování, 38 rostlin. Dvě jsem ještě nechal v jiffu, protože jednu jsem skalpoval a druhá nebyla ještě na světě. Ostatní jsem přesunul na okno:

Ať se daří
Ať se daří