Kamarade, klidne prijed, bude alespon legrace. Asi tusis, jake to tu je. Za mne v pohode. 4Colostomizer píše:Jak říká kolega nade mnou ... Hlavně se tam pořádně vopatrujou, šéfe! Ať nemusím vyrážet na záchrannou expedici
2015 první velké pěstování
Re: 2015 první velké pěstování
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Neříkej dvakrátPedro píše:Kamarade, klidne prijed, bude alespon legrace. Asi tusis, jake to tu je. Za mne v pohode. 4Colostomizer píše:Jak říká kolega nade mnou ... Hlavně se tam pořádně vopatrujou, šéfe! Ať nemusím vyrážet na záchrannou expedici

Ahoj. Tak jsem zpět. Přiští pěstební sezona nebude tak jak jsem si myslel. Ale proběhne v teplých krajích. Budu postupně informovat o pěstování v ideálních podmínkách. Tropické počasí, vlhkost 80-90%, teplota 25-45'C.
Vysev začne cca 10.1. příštího roku a bude v omezeném rozsahu. Moje paprikosudy budou využity minimálně.
Všem tady děkuji za spolupráci.
Vysev začne cca 10.1. příštího roku a bude v omezeném rozsahu. Moje paprikosudy budou využity minimálně.
Všem tady děkuji za spolupráci.
Kam se presouvas, mohu - li se ptat?
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Držím palce, barde, tam to poroste samo! Každopádně dávej vedět, jak se vede

Také držím palečky a přeji hodně úspěchů v teplých krajích. 

Odpověď pro zvědavé. Přesun je pracovní a to do rovníkové Afriky.
Kamarádům děkuji za přání. Mělo by to jít samo...teplo, vlhko, slunce 12.hodin, atd.
Zcela jistě budu dokumentovat. Ještě musím udělat výběr odrůd. Výsev bude cca 15.1.2016
Kamarádům děkuji za přání. Mělo by to jít samo...teplo, vlhko, slunce 12.hodin, atd.
Zcela jistě budu dokumentovat. Ještě musím udělat výběr odrůd. Výsev bude cca 15.1.2016